Фотоалбум подарък за 18-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см. — Laser Boutique

Фотоалбум 18-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см.

Код на продукта: FL29918

В наличност


Цена: 55.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Фотоалбум 18-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см. × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Фотоалбум 18-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см.

  • РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 206 h 183 w 48 d mm
  • РАЗМЕРИ НА ПРОДУКТА: 175 h 185 w 35 d mm

Изборът на подарък за 18-ти рожден ден може да се окаже сложна задача. Какво да подарите на приятелка или на млад човек, навършващ пълнолетие, на когото искате да поднесете нещо красиво? Предлагаме да заложите на стилен и практичен сувенир, който ще остане мил спомен, защото ще пази всички спомени, запечатани върху снимки.

Луксозен албум за огромно количество снимки

Фотоалбумите за снимки, отпечатани на хартиен носител, все още не са отживелица, макар днес дигиталният вариант да е много по-популярен. Те са чудесно място за съхранение на снимките, събиращи в кадър живота на едно вече пораснало момиче или момче. Като подарък за пълнолетие, албумът може да събере фотографиите, направени по време на партито за рождения ден.

Предлагаме ви един стилен и луксозен продукт с красива тематична декорация на предната корица. Албумът е с твърди корици, облечени в луксозна гланцирана хартия в бял цвят. От лицевата страна са направени красиви декорации: илюстрации и надпис „HAPPY BIRTHDAY – Happy 18-th”. Албумът не може да се поднесе по друг повод, освен навършване на пълнолетие.

Луксозният фотоалбум е предназначен за съхранение на цели 80 снимки в стандартен формат 10 х 15см. Подаръкът ви би могъл да подейства като стимул всички снимки от телефона да се отпечатат на хартия и поставят в албума. Нека не се заблуждаваме – това е по-сигурният начин за съхранение, защото албумите не се чупят внезапно и не стават обект на кражби.

Подарете нещо специално за 18-ят рожден ден

В каталога ни ще намерите богата гама тематични подаръци за 18-ти рожден ден. Не забравяйте, че навършването на пълнолетие е едно от най-важните събития в живота. Това е моментът, в който детето се превръща в зрял човек и започва да балансира между новите привилегии и множеството отговорности. За 18-тата година изберете нещо специално, което ще остане за спомен.

Продуктът се доставя в стилна подаръчна опаковка, готов за подаряване. По желание можете да добавите пожелателна картичка в своята поръчка, избрана от специалната ни колекция.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се