"Дневник на най-добрата МАНИКЮРИСТКА" — Laser Boutique
Разпродадено

"Дневник на най-добрата МАНИКЮРИСТКА"

Код на продукта: 100573

няма

Цена: 15.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

"Дневник на най-добрата МАНИКЮРИСТКА".

  • 96 раирани листа с твърди гланцирани корици
  • Размер на бележника - 21,5 см. х 15 см. х 1,5 см.
  • Цената е за 1 брой.

В сърцето на всяка жена има специално място за хората, които се грижат за бляскавата ѝ визия. Зарадвайте жената, която прави прелестния ви маникюр, с оригинален подарък - дневникът на най-добрата маникюристка. Милите жестове са гаранция за сближаване с един уважаван от вас професионалист. Уврени сме, че сред записаните в дневника часове, винаги ще се намери свободно време за вас.

Дизайн, който ще трогне и осигури удобство

Всеки, който работи в сферата на услугите, иска да бъде признат за добър специалист. Ако държите да кажете на маникюристката си, че тя е най-добрата, направете го чрез този фин и забавен подарък. Надписът на корицата със сигурност ще трогне дори най-скромната и неуверена личност. Не пестете комплименти и подаръци, ако искате да спечелите верен приятел.

Дизайнът на дневника съчетава привлекателна визия и практичност. Дневникът има твърди гланцирани корици с много ефектна илюстрация, поставена точно под трогателния надпис. От пръв поглед личи, че това е едно луксозно изделие, което ще бъде гордост за всяка дама-естет, оперираща в сферата на красотата.

Тетрадката предлага цели 96 листа с широки редове. Разработена е така, че на професионалиста да бъде максимално удобно да вписва часовете на своите клиенти, както и други детайли, свързани с работата. Специалистите по маникюр и педикюр, както и останалите професионалисти от областта на естетиката, се нуждаят от възможност да вписват данни и на хартия, макар голяма част от дейността им да е качена на електронен носител.

Подаръкът – не просто вещ, а начин да изразиш уважение

Никога не бива да подхождате небрежно към избора на подаръци, дори ако за поднасянето им не е налице специален повод. Един малък сувенир или полезно приспособление може да говори красноречиво за вашите чувства и за самите вас като характер. За целта подаръкът трябва да е много умело подбран.

Поднесете този изискан дневник на най-добрата маникюристка, когато посетите салона на вашия специалист по маникюр следващия път. Бъдете сигурни, че с подаръка си, вие ще покажете признателност за оказаното ви внимание, за отделеното време и за винаги отличния резултат.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се