✪ Гравирана кутия за бижута Heart на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Кутия за бижута Heart с възможност за гравиране

Код на продукта: ZER037

няма

Цена: 70.00лв.
Възможни варианти:

Добави гравиране:

Текст:
Кол-во:
     
Поръчка с един клик
  • Добавете свежест към тоалетката си с кутия за бижута Heart.
  • Във вътрешната си част има кадифена подплата, която предпазва вашите скъпоценни бижута от надраскване.
  • Може да стане уникален подарък като се гравира име или послание.
  • Размери: 75 х 67 х 30мм.

Какво да подарите на една стилна и класна жена? Може би луксозна гравирана кутия за бижута ще се окаже подаръкът, който най-силно ще я зарадва. Heart е прелестно изделие, което само по себе си е истинско бижу. То ще краси тоалетката на специалната дама и ще ѝ носи както естетическа, така и емоционална наслада.

Нежен и изключително красив дизайн

В магазините за подаръци се предлага огромно разнообразие от кутии за бижута, но малко от тях самите имат визията на бижу. С формата си на сърце и невероятен металически блясък, кутийката е не просто полезно приспособление, а красив сувенир, който никога няма да бъде скрит в някое чекмедже.

Малка и кокетна – размерите на кутията са: 75 х 67 х 30мм. Тя не само няма да заема много място на тоалетката или нощното шкафче, но дори може да се носи в ръчен багаж при всяко пътуване. Дамите, които притежават красиви и скъпи бижута, знаят как да ги съхраняват правилно, а също и със стил.

Интериорът на малката кокетна кутия Heart е не по-малко очарователен, но също и практичен. Вътрешността е облицована с дамаска от кадифе в цвят кралско синьо. Наситеният син цвят се комбинира чудесно със сребристия цвят на метала. В същото време, кадифената подложка защитава нежните бижута, особено тези, декорирани с камъни, от надраскване.

Възможност за гравиране върху капака

Ние ви предлагаме не само един превъзходен продукт, но и възможност да го персонализирате. Капакът на кутията може да се гравира с надпис или символ по ваше желание. Препоръчваме да се възползвате от ниската цена на тази услуга. Тя ще направи красивото изделие уникално, каквото няма в целия свят.

Използваме най-модерната техника за гравиране на метал, при която гравюрата е ясно забележима и изключително ефектна. Ще ви предоставим гравираната кутия за бижута в луксозна подаръчна опаковка, готова за поднасяне. Доверявайки се на нашия магазин, вие ще успявате винаги да се подготвите с перфектния подарък за всеки повод и за всеки човек.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се