✪ Кутия за бижута в цвят пудра Rossi на топ цена — Laser Boutique

Кутия за бижута в цвят пудра Rossi

Код на продукта: WA07403

В наличност


Цена: 60.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кутия за бижута в цвят пудра Rossi × 1 бр.

Цена: 60.00лв.
Поръчка с един клик

Красива кутия за бижута в цвят пудра Rossi.

  • Удобна и практична.
  • Може да подредите своите красиви бижута, така че всяко да си има свое място.
  • Има отделение за пръстени, обеци, гривни и колиета.
  • Материал: Еко кожа/ Метал/ Дърво/ Текстил.
  • Размери: 18/ 25/ 13,7см.

Ако любимата жена вече има достатъчно накити, вместо изящно украшение, можете да ѝ подарите страхотно приспособление, където да ги съхранява. Луксозната Rossi  кутия за бижута е подарък, който няма да я остави равнодушна. Изключително елегантно изделие, притежаващо всички качества да се доближи до красотата на своето съдържание.

Достатъчно отделения за правилно съхранение на бижутата

Кутията радва с дизайна си както отвън, така и отвътре. Облицовката в бебешко розово отвън ще се впише отлично в дамското кътче на съответната жена. То би могло да бъде тоалетката, гардеробната  или друго подходящо място. Деликатният розов цвят на външната страна се съчетава отлично с белия интериор.

Именно вътрешността е това, което прави стилната кутия за бижута Rossi толкова специална. Интериорът е проектиран под формата на множество отделения – всяко със специално предназначение. Получавате отделение за гривни, колиета, обеци и пръстени. По този начин накитите ще бъдат предпазени от повреждане и ще бъдат намирани по-лесно.

Удобство и качество

Дамите са особено взискателни към своите органайзери, каквато безспорно е и кутията за ювелирни изделия. Те не биха използвали ежедневно кутии за бижута, които не са достатъчно красиви, нито пък практични. Едното не бива да бъде за сметка на другото. Ето защо, производителят на това своеобразно бижу, се е погрижил да присъстват и двата елемента.

Отличната подредба на бижутата, посредством специално обособени зони, улеснява намирането на търсеното украшение. Това е удобство, от което нито една истинска дама не би се отказала. Тя обаче не би пренебрегнала и качеството, затова ще наблегнем и на отличните характеристики на въпросното стилно изделие.

Луксозната кутия за бижута е изработена от различни материали, всеки от които с превъзходно качество. Дървото е основен елемент на конструкцията, към която са добавени и метални детайли. Те са отговорни за отварянето и заключването на приспособлението за съхранение – т.нар. обков. Вътрешността е покрита с красива текстилна материя в бяло, а облицовката върху дървото е направена от висококачествена еко кожа.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се