✪ Дървена гравирана кутия за бижута с рисувани елементи Sophia на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Дървена кутия за бижута с рисувани елементи Sophia

Код на продукта: SP2262

няма

Цена: 55.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Съвременна дървена кутия за бижута с изрисувани оловни елементи и метална плоча на капака.

  • Отвътре е облицована със сив изкуствен велур.
  • Долната част на капака има огледало.
  • Прекрасно допълнение към вашата тоалетка.
  • Може да стане един уникален подарък като се гравира.
  • Размер на продукта: 50 х 180 х 130мм.

Изберете тази прелестна дървена кутия за бижута като подарък на специална жена. С красивия си дизайн и качествена изработка, тя ще бъде красиво допълнение на тоалетната масичка на бъдещата ѝ притежателка. Можете да персонализирате подаръка си, като ни поръчате да го гравираме. Кутията може да се използва за съхранение и на други ценни неща.

Кутиите за накити – най-женският подарък

Кутиите за съхранение на една стилна бижутерска колекция са класически подарък за жена. По същия начин стои въпросът с кутиите за часовници и пури, които се подаряват на една специална категория мъже. Тези специални приспособления имат много повече от практично предназначение. Те са също и красиво допълнение към стила на човека и интериора.

Ето защо смятаме, че е напълно уместно да изберете кутията Sophia за подарък на изискана и стилна жена. Дамите, за които визията е важна, са твърди почитателки на бижутата от висок клас. Всъщност, дори не е нужно специалната дама да притежава скъпи накити от благородни метали. Дори по-евтините артистични украшения ще бъдат отлично съхранени в тази прелестна дървена кутия.

Дизайнът на продукта гарантира пълно задоволство от неговото използване. Текстурираната вътрешна част защитава изделията с камъни и тези от благородни метали от надраскване. От вътрешната страна на капака е поставено огледало – много практична идея, ако кутията се използва и по време на пътуване.

Възможност да поднесете красив персонализиран подарък

Ние ви даваме възможност да персонализирате подаръка си, ако изберете този стилен и полезен продукт. Можем да гравираме текст по ваш избор върху капака на изделието и по този начин да го превърнем в нещо много повече от красиво направен предмет.

Поднасяйки гравирана кутия за бижута, вие ще покажете на нейната бъдеща притежателка, че сте вложили нужното време, старание и любов при избора на подаръка. Гравираните подаръци остават скъп спомен и дори често биват поставени на видно място. Не забравяйте да ни оставите текста, който искате да гравираме в обособеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се