✪ Бяла кутия за бижута с чекмедже и място за снимка на топ цена — Laser Boutique

Бяла кутия за бижута с чекмедже и място за снимка

Код на продукта: SP1672

В наличност


Цена: 70.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Бяла кутия за бижута с чекмедже и място за снимка × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик

Бяла кутия за бижута с медна метална инкрустация, чекмедже и рамка за снимка.
С елегантния си бял дизайн и медна инкрустация е стилна и изчистена кутия за бижута, която може да намери приложение във всеки дом.

  • Капакът разполага с 12 х 9см отвор за снимка.
  • Вътре има място за обеци, малки бижута, допълнително чекмедже и огледало от долната страна на капака.
  • Размер на продукта: 100 х 180 х 140мм.

В търсене на стилен и луксозен подарък за жена, винаги можете да заложите на прелестна кутия за бижута, която да съхранява колекцията от изискани накити на специалната дама. Предлагаме ви един страхотен ювелирен органайзър, който ще бъде приятно допълнение в интериора и незаменим приятел при дълги пътувания.

Дизайн, осигуряващ правилно съхранение на деликатни и скъпи накити

Основно изискване при съхранението на бижута, е те да бъдат защитени от драскотини и по-сериозни поражения. Ето защо бяха създадени специални кутии за съхранение на накити, в които деликатните ювелирни продукти да бъдат максимално защитени от допир с други такива изделия или остри метални предмети.

Кутията, която ви предлагаме, има компактни размери, но и перфектно вътрешно оформление. При проектирането на дизайна, производителят е обмислил внимателно подредбата на бижутата от различните групи – пръстени, гривни, обеци, колиета и т.н. Благодарение на наличието на множество отделения, всяка група накити ще бъде съхранявана отделно от останалите.

Моделът е двуредов, като в горното отделение е осигурено специално място за пръстени и кръгли обеци тип халки. Поставени по този начин, пръстените и обеците няма да се надраскват, а камъните им ще бъдат максимално защитени от досег с други естествени и изкуствени минерали. Бижутата с кристали Сваровски се нуждаят най-много от качествена и надеждна защита.

Чекмедже и огледало

Нашата бяла кутия за бижута е снабдена с чекмедже, което се движи гладко и леко, без да наранява красивите бижутерски изделия. Долното отделение е без сепаратори, което позволява да се съхраняват по-масивни и дълги гердани и колиета. При нужда може да се добави допълнителен органайзър и в тази част, който да разделя различните аксесоари.

И понеже кутията е пригодена за пътувания, тя е с снабдена с голямо огледало. Огледалото се намира от вътрешната страна на капака, където ще бъде най-удобно за използване при изпробване на различни украшения. Във външната страна на кутията е вградена фоторамка. В нея гордата притежателка на подаръка може да постави своя любима фотография.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се