Сребърна (925) позлатена висулка - монета с включено гравиране — Laser Boutique

Сребърна (925) позлатена висулка - монета с включено гравиране

Код на продукта: R0033

В наличност


Цена: 50.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна (925) позлатена висулка - монета с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик
  • Сребърна (925) позлатена висулка - монета с включено гравиране 

    тегло ~ 1,9гр
    дължина - 22мм
    ширина - 16мм

Инструкции за персонализация:

Моля въведете текста в предоставеното поле.

Ако търсите стилен мъжки подарък, който да се превърне в любима вещ на въпросния господин, то ние ви препоръчваме да заложите на правоъгълната сребърна плочка, която ще бъде гравирана. Това е един привлекателен мъжки аксесоар, който може да се носи от мъже с всякакъв лайф стайл. Предлагаме ви супер изгодна цена за един качествен ювелирен продукт.

Плочката – аксесоар за мъже с изискан стил

Висулките/медальони не са типично мъжко бижу. Формите, които съвременният мъж би носил на гърдите си са всъщност доста ограничени. В последните години този аксесоар се ограничи до един много интересен детайл – плочката, наподобяваща отличителните знаци, носени от служащите в американската армия.

Ние ви предлагаме сребърна плочка за гравиране, която пресъздава до съвършенство плочките с личните данни на американските войници. И докато военните плочи са изработени от обикновен метал, то нашата е направена от класическо сребро 925. Детайлът е с големина 24х13мм – дължина/ширина и грамаж – 1.4гр. Масивно бижу, което ще се забелязва от околните, когато не е скрито под дрехите.

Класическото сребро, познато още като Sterling Silver е прието за стандарт в бижутерията. В състава на сплавта процентното съотношение на чистото сребро е цели 92.5% - едно максимално високо количество. Имайте предвид, че не всички сребърни плочки, предлагани в магазините за сувенири, са с толкова висока чистота на среброто. Някои са само посребрени.

Включено в цената гравиране

Плочката е с приятна правоъгълна форма и напълно лишена от декоративни орнаменти – точно каквито са и военните отличителни знаци. Идеята е бижуто да се персонализира, като от лицевата му страна се гравира текст/символ по избор на купувача. Възможно е също гравирането да се направи двустранно, като на гърба се изпише по-лично послание.

Ако решите да поръчате тази стилна сребърна плочка за мъж, то обезателно трябва да ни предоставите текст/символ, буква, който искате да гравираме. Гравюрата ще бъде изработена изящно, при това без да доплащате за услугата. Тя е включена в цената на изделието.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се