Сребърен (925) позлатен медальон - Исус Христос — Laser Boutique

Сребърен (925) позлатен медальон - Исус Христос

Код на продукта: GMD108G

В наличност


Цена: 40.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен (925) позлатен медальон - Исус Христос × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърен (925) позлатен медальон - Исус Христос 

тегло ~ 2,0гр
дължина - 19,5мм
ширина - 11мм

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се