✪ Сребърно колие Ангелски крила на топ цена — Laser Boutique

Сребърно колие - Ангелски крила

Код на продукта: СДК172

В наличност


Цена: 65.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърно колие - Ангелски крила × 1 бр.

Цена: 65.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърно колие - Ангелски крила

Грамаж: 3,10 гр.
Проба: Silver 925
Камък : Циркони
Цвят сребро: Родирано сребро
Размери: Дължина: 40 + 5 см - 3,5 см - 0,6 см

Гаранция: Сертификат за качество и произход
Дължина на синджир: 45 см

Изключително красивото колие Ангелски крила е нашето специално предложение. То е създадено за специални поводи и за специални жени. Точно сега имате възможност да направите незабравим подарък на дамата на сърцето си или на друга дама, която го заслужава. Дизайн, материали, композиция – всичко в това изделие говори за висок стил и класа.

Родираното сребро – най-бляскавата форма на благородния метал

Колието е изработено от висококачествено родирано сребро. Ако терминът ви е напълно непознат, бързаме да ви информираме какви характеристики се крият зад него. За да запазят дълго блясъка си и повишат своята здравина, сребърните бижута биват покривани с тънък слой родий. По този начин те не окисляват под въздействие на околната среда и не потъмняват.

Родият е също благороден метал от групата на платината. Поради изключителната му мекота, той не може да се използва за изработката на ювелирни изделия. Участието му като покритие в сребърните накити е обаче напълно достатъчно. Сами можете да се уверите в наситения блясък на дамското сребърно колие Ангелски крила.

Зашеметяващ дизайн, който няма да остави околните равнодушни

Предстои ви много специално събитие, на което трябва да се представите на нужната висота? Колието, в чийто акцент са залегнали крилата на ангел, е отличното допълнение към стилния ви тоалет. Такава огърлица ще привлича погледите отдалеч и ще ги задържа дълго в областта на деколтето ви. Ако това е търсеният ефект, със сигурност ще се увенчаете с пълен успех.

Крилата са пресъздадени изключително фино и точно. Дължината на елемента е 3.5см, а неговата ширина е 0.6см. Освен деликатните линии, композицията грабва вниманието и с множеството инкрустирани камъни циркони. Цирконът е естествен полускъпоценен камък, който може би най-много си подхожда със среброто. Грамажът на цялото бижу е 3.10гр.

Предлагаме първокласни бижута със сертификат за автентичност

В случай че решите да изберете украсеното с ангелски крила колие, е нужно да знаете, че бижутата, които предлагаме отговарят на най-високите изисквания за качество. Използваните материали са с нужната чистота. Среброто, от което е направена огърлицата е с проба 925. Тази проба показва, че съдържанието на чисто сребро в сплавта е цели 92.5%.

За да сте сигурни, че плащате за оригинален и автентичен ювелирен продукт, ние ще ви доставим сребърното колие с ангелски крила заедно със сертификат за произход и качество. Този документ се предоставя задължително при търговия с бижута от благородни метали. Дори да купувате изделието за подарък, пазете сертификата. Той е вашата гаранция и ви дава право на рекламации.

Колието ще пристигне при вас в красива опаковка, готово за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се