✪ Сребърни обеци Водно конче на топ цена — Laser Boutique

Сребърни обеци Водно конче

Код на продукта: CO490

В наличност


Цена: 23.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци Водно конче × 1 бр.

Цена: 23.00лв.
Поръчка с един клик

Придайте си блясък с обеците от родирано сребро с форма на водно конче.
Един разкошен и идеен подарък за нежната Ви половинка.
Размер: 0,8 х 0,8см.
Грамаж: 1,13р.
Материал: Silver 925.
Цвят сребро: Родирано сребро.
Закопчалка: Щифт.
Камък: Циркон.
Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Изящен комплект сребърни обеци Водно конче, който би могъл да се превърне в идеалния подарък за любимата жена. Изделие, което обогатява колекцията ни от  уникални бижута, направени от висококачествено сребро. Ние ви го предлагаме на изключително изгодна цена и с възможност за доставка в минимален срок, за да реагирате светкавично при всеки празник и специален повод.

Родирано сребро и циркони – една изтънчена и фина комбинация

Обеците с декоративен елемент Водно конче са изработени от висококачествено родирано сребро. Среброто Проба 925 е известно още с наименованието „Стърлингово”, за него е характерен високият процент среброто в сплавта – цели 92.5%. Останалата част са други метали (най-често мед или никел), които да придадат твърдост на метала и да го направят по-лесен за обработка.

Никел почти не се използва в бижутерията, поради свойството му да предизвиква алергични реакции. Няма никаква опасност от възпаления и алергии при носене на сребърните обеци. Родираните сребърни бижута изпъкват пред необработените с по-яркия си блясък. Родият е също благороден метал от семейството на платината, от който се нанася много тънък слой върху готовите ювелирни изделия.

Сребърните родирани бижута са не само по-бляскави, но и много по-дълготрайни. Покритието предпазва метала от окисление и потъмняване – един често срещан проблем, налагащ периодично почистване и полиране на сребърни накити. Родиевата защита ви гарантира, че обеците ще изглеждат също толкова изящно, колкото в деня, когато са били закупени.

Цирконите, инкрустирани в декоративния елемент Водно конче, придават на бижуто аристократично излъчване. Този фин естествен минерал се доближава най-много до диаманта по свойството си да пречупва светлината и да я отразява, т.нар. дисперсия. Двата елемента – среброто и цирконите представляват перфектна комбинация, която все по-често се използва в ювелирното изкуство.

Обеците са фини и нежни, а закопчаването им е решено посредством щифт, познат още като „винт”. Този начин на закопчаване е изключително здрав и стабилен. Не съществува риск от загуба на красивото бижу. Заедно с изделието ще получите и сертификат за произход и качество, който изпълнява функцията на гаранция.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се