✪ Сребърни обеци Снежинки на топ цена — Laser Boutique

Сребърни обеци Снежинки

Код на продукта: CO336

В наличност


Цена: 23.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци Снежинки × 1 бр.

Цена: 23.00лв.
Поръчка с един клик

Нежни сребърни обеци във формата на изящни снежинки фино съчетание от родирано сребро и бляскави циркони.

  • Размер: Дължина: 0,6см.; Ширина: 0,6см.
  • Грамаж: 0,85р.
  • Материал: Silver 925.
  • Цвят сребро: Родирано сребро.
  • Закопчалка: Щифт.
  • Камък: Циркон.
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Сребърните обеци Снежинки, които ви предлагаме, са перфектният подарък за момичета на почти всякаква възраст. Дизайнът им съвсем не подсказва възрастта, за която са предназначени, а това ви дава възможност да импровизирате, когато искате да поднесете стилен и изключително желан накит на една съвсем малка или вече по-голяма госпожица.

Качество, гарантирано със сертификат

Обеците от сребро са вероятно перфектният подарък за момичета, на които наскоро са били продупчени ушите. Благородният метал създава най-малко предпоставки за евентуални възпаления и алергични реакции, каквито винаги съществуват при използване на обикновени метални сплави.

Нещо повече, този продукт има родиево покритие, което е не само напълно безопасно за здравето, но и създава гланц върху среброто, предотвратявайки възможни окисления. Обеците, макар и изработени от чисто сребро, няма да потъмнеят с времето, покривайки се с така наречената патина. Това свежда до миниум нуждата от почистване и поддръжка.

Родираните сребърни сплави позволяват на носещият бижутата да се радва дълго на тяхното изящество и специфичен блясък. Къпането с обеците не е проблем, както и използването на различни хигиенни и козметични продукти, включително парфюм. Лесното поставяне на самата обеца е гарантирано, посредством закопчаването със щифт.

За изработката на красивите сребърни обеци Снежинки е използвано сребро с най-висока чистота – Проба 925. Тази цифра показва какво е съдържанието на среброто в сплавта, а именно – 92.5%. Останалите 7.5% са специални метали, чиято цел е да подсилят метала, да го направят по-устойчив на счупване и по-лесен за обработка.

Дамските обеци са изящно декорирани с множество по-дребни и по-големи циркони. Блясъкът на този естествен минерал се доближава до светлопречупването на диаманта. Предимството му се състои в многократно по-ниската цена. И за да ви спестим всякакви притеснения относно качеството на въпросния подарък, ние ще го доставим красиво опакован в луксозна подаръчна кутия.

Изделието ще бъде придружено от сертификат за произход и качество, с който ще гарантирате на получателя на подаръка, че сте избрали един доказано качествен и безопасен продукт.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се