✪ Сребърни обеци с Рубин на топ цена — Laser Boutique

Сребърни обеци Рубин

Код на продукта: CO719

В наличност


Цена: 46.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци Рубин × 1 бр.

Цена: 46.00лв.
Поръчка с един клик

Нежни дамски обеци на щифт с прецизна изработка от родирано сребро и сияен рубин, обгърнат от бляскави циркони.

  • Размер: Дължина: 0,8см - 0,5см.; Ширина: 0,8см - 0,5см.
  • Грамаж: 2,14гр.
  • Материал: Silver 925.
  • Цвят сребро: Родирано сребро.
  • Закопчалка: Щифт.
  • Камък: Рубин/ Циркони.
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Предлагаме ви превъзходни сребърни обеци с Рубин, които биха могли да се превърнат в идеалния подарък за любимата жена. Този чифт накити са идеално допълнение към елегантната визия на всяка изтънчена дама. Големите рубини, поставени в центъра на звезда, декорирана с циркони – един бляскав ансамбъл, достоен да краси всяко женско лице.

Рубинът – камъкът на короновани особи

Рубинът е най-известният скъпоценен камък след диаманта. Първата асоциация, която правим, чувайки името му, е кървавочервеният цвят. Рубините се срещат в множество нюанси – от бледорозов до наситен оранжев цвят. Наличието на хром е определящ за цвета на рубините, затова в различните находища те имат различни нюанси.

Наситеният червен цвят, какъвто се среща при най-скъпите бижута с рубин, се дължи на високото съдържание на хром в структурата на минерала. Тази разновидност е и най-скъпата, а също и с най-силен блясък. Високите нива на специалния микроелемент са отговорни за специфичната флуоресценция, придаваща допълнителна наситеност на цвета и много красиво сияние на камъка.

Рубините са скъпи скъпоценни камъни, но за това си има основателна причина. Те са изключително здрави и устойчиви на износване. По скалата на Моос твърдостта им е оценена на 9. Най-високата степен на твърдост в тази скала е 10 и тя се присъжда на диаманта. Ние ви предлагаме чифт сребърни обеци Рубин на много достъпна цена. Изберете ги за подарък по специален повод.

Висококачествено родирано сребро

Обеците са изработени от висококачествено родирано сребро. Вероятно терминът „Родирано” ви е непознат, затова ще поясним: Родият е благороден метал от групата на платината, който се използва като покритие в ювелирното изкуство. Придава на сребърните накити пищен блясък и ги предпазва от потъмняване.

В дизайна на прелестните сребърни обеци с рубин са добавени множество малки циркони. Те са инкрустирани във всеки от лъчите на рубинената звезда. Закопчалката е тип щифт – удобен и надежден метод на закопчаване, който елиминира риска от загуба на красивото бижу. Обеците ще ви бъдат доставени в красива опаковка – готови за подаряване.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се