✪ Сребърна гривна Пирон от сребро на топ цена — Laser Boutique

Сребърна гривна Пирон

Код на продукта: СДГ175

В наличност


Цена: 208.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна гривна Пирон × 1 бр.

Цена: 208.00лв.
Поръчка с един клик

Ефектна дамска гривна пирон с твърда изработка, съчетаваща нежно родирано сребро с фини бляскави циркони.

  • Размери: Диаметър: 6,5см.;
  • Грамаж: 16,63гр;
  • Проба: Silver 925.;
  • Цвят сребро: Родирано сребро.;
  • Камък: Циркони.;
  • Вид гривна: Твърда гривна.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Нетрадиционна, ефектна, авангардна – суперлативите за изящната сребърна гривна Пирон в никакъв случай не са преувеличени. Имаме огромното удоволствие да ви представим един първокласен ювелирен продукт с оригинална визия и отлично качество на материал и изработка. Атрактивната цена, на която я предлагаме, ви спестява всички колебания. Поръчайте още сега!

Насладете се на ненадминатия блясък на родираното сребро

Сребърните ювелирни изделия притежават ненадминато очарование, но за тях е характерен и един известен недостатък – потъмняването с времето. За да се избегне появата на този неприятен дефект, в бижутерията все по-често се използва технология, наречена Родиране. Родираното сребро притежава по-атрактивен облик с по-силен блясък, който обаче не се губи с времето и употребата.

Родирано бижу, каквото е тази сребърна гривна, не се нуждае от редовно полиране в златарско ателие. Изделията с такова покритие са устойчиви на процеса, познат като патиниране. Сребърната сплав не се окислява при контакт с въздуха и някои козметични продукти, а това означава, че носейки бижуто, визията ви ще бъде на нужната висота.

Родият не е обикновен, а също благороден метал от групата на Платината. Тънък слой от него се нанася върху готовите ювелирни изделия, за да получат те нужната защита от потъмняване и леки механични повреди. Методът родиране е доста сходен с галванизацията. Родираните сребърни накити блестят по-ярко и са защитени от надраскване. Сами можете да забележите блясъка на използваното за изработката на уникалната гривна пирон сребро.

Уникален дизайн за дамите с неподражаем стил

Пиронът е последният елемент, който болшинството от нас биха възприели за подходящ накит. Нестандартният нюх на дизайнерският екип на фирмата производител, ни показва, че няма форма, която не би могла да се превърне в стилен и уникален по рода си аксесоар. Гривните, оформени като бодлива тел от миналото, ни показаха, че в бижутерията няма ограничения и всяко по-нестандартно изделие се превръща моментално в хит.

При този модел имаме твърда структура. Сребърната тел е оформена като незатворен овал, което позволява размерът лесно да се нагоди към диаметъра на ръката чрез леко притискане. Приликата с истински пирон е наистина впечатляваща. Само изящните мънички циркони инкрустирани около върха и главата на пирона, ни напомнят, че това е истински сребърен накит.

Сребърната гривна пирон е с внушително тегло от цели 16,63гр. Изработена е от родирано сребро проба 925. За да сте сигурни в отличното качество на изделието, ние ще ви го предоставим заедно със сертификат за произход и качество. Сертификатът е важен документ, който в търговията с бижута изпълнява ролята на гаранция.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се