Сребърна гривна Естествен танзанит 0,35ct

Сребърна гривна Естествен танзанит 0,35ct

Код на продукта: СДГ131

В наличност


Цена: 55.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна гривна Естествен танзанит 0,35ct × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Сияйна дамска гривна с прецизна изработка изцяло от родирано сребро, съчетано с фина капка естествен танзанит, обгърнат от бляскави циркони.

Всички бижута с естествени камъни са придружени от специален сертификат, удостоверяващ автентичността им.

На този сертификат можем да изпишем и лично послание за Вас  или за когото е бижуто.

  • Размери: Дължина: 17см + 3см - 0,5см; Ширина: 0,3см.;
  • Грамаж: 1,43гр.;
  • Карат: 0,35ct.
  • Проба: Silver 925.;
  • Цвят сребро: Родирано сребро.;
  • Камък: Естествен танзанит.;
  • Вид гривна: Мека гривна.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Подарете на любимата жена тази превъзходна сребърна гривна с естествен Танзанит. Свети Валентин е идеалният повод да зарадвате дамата на сърцето си с изящно бижу. Бижутата са нещо, което жените никога не отказват, особено когато са изработени толкова изящно и то от висококачествен благороден метал – сребро проба 925.

Естествен Танзанит, декориран с циркони

В ювелирното изкуство се използват множество скъпоценни и полускъпоценни камъни. Често декоративният елемент е евтина имитация, което понижава естетическата стойност и качеството на красивия накит. Гривната, която ви предлагаме има за акцент натурален Танзанит.

Минералът е познат също с наименованието Лавандулов Зоизит. Открит е в подножието на връх Килиманджаро в Танзания, Африка, откъдето идва и името му. Танзанитът се намира единствено в тази част на света, а запасите от него са вече почти изчерпани. Този факт го прави още по-ценен.

С нежния си синьо-лилав цвят, камъкът се комбинира много елегантно с родираното сребро. Цирконите, които обгръщат камъка, отразяват и подсилват неговия блясък. Танзанитът е с деликатна капковидна форма, с което придава още по-фина и изискана визия на сребърното бижу.

Родиево покритие – начин да се подсили блясъка на сребърните бижута

На ювелирния пазар все по-често ще срещате родирани сребърни изделия. Бижутерите започнаха да полагат родиево покритие върху изделията си от сребро, за да подсилят естествения блясък на среброто и да го направят по-дълготраен. Родият е благороден метал от групата на платината, който е твърде мек, за да бъде използван самостоятелно за направата на бижута, но достатъчно силен и устойчив на износване, за да даде сила на крехкото сребро.

Родираните накити, каквато е и красивата ни сребърна гривна, са по-устойчиви на надраскване и потъмняване. Покритието защитава среброто от окисление и по този начин предотвратява неговото патиниране. Блясъкът на изделията с Родий е неотразим и остава все така силен през годините.

Нашите златни и сребърни бижута се доставят заедно със сертификат за произход и качество. Върху сертификата можем да изпишем специално послание за получателя на подаръка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се