✪ Сребърен синджир тип Корабно въже на топ цена — Laser Boutique

Сребърен синджир плетка тип Корабно въже

Код на продукта: СС12

В наличност


Цена: 160.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен синджир плетка тип Корабно въже × 1 бр.

Цена: 160.00лв.
Поръчка с един клик

Невероятно изящен сребърен синджир с интересно и нестандартно оформление на плетката и композиционните детайли.

  • Стилна изработка изцяло от нежно класическо сребро.
  • Размери:  Дължина: 45 см.; Ширина: 0,5 см.;
  • Грамаж: 9,26 гр.
  • Проба: Silver 925.
  • Вид плетка: Корабно въже.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.
  • Произход: Италия.

Красив, елегантен и преди всичко масивен сребърен синджир с плетка тип Корабно въже, който ще се хареса на дами с по-експанзивен стил. Това стилно бижу е идеален подарък за жена, на която искате да покажете силните си чувства. Всичко в този прелестен накит говори за съвършенство – от качеството на материала, до майсторската изработка. Изделие, произведено в Италия.

Самостоятелно бижу – не е нужен медальон

Синджирът представлява самостоятелно бижу тип колие, което не се нуждае от медальон или друга висулка, за да придобие завършен вид. Масивната структура на детайлите прави ювелирното изделие достатъчно забележимо. Много е лесно накитът да се превърне бързо в акцент на облеклото.

В същото време дебелата плетка тип Корабно въже запазва своето женствено излъчване и финес. Колието може да се носи както с официални тоалети, така и с бизнес костюми и елегантно неформално облекло. Оплитът с необичайните си детайли е чудесна украса за дамската шия. Едва ли има дама, която не би носила с радост този забележителен плътен синджир.

Фино и деликатно класическо сребро

Италианската бижутерска школа е факторът, от който се ръководи целия свят. Синджирът с въжеобразна плетка е живото доказателство, че това е така. Тук виждаме висококачествена изработка, като всеки дребен детайл е изпипан до най-малката подробност. Италианските майстори бижутери работят с най-висок клас благородни метали.

Колието е изработено от класическо сребро проба 925, в чийто състав съдържанието на среброто е изключително високо – 92.5%. Благодарение на отличната си чистота, сребърната сплав повишава значително естетическата стойност на произведението. Ярките сребристи отблясъци на метала привличат погледите към красивата ювелирна композиция.

Синджирът се доставя заедно със сертификат за произход и качество. Това е документ, който гарантира наличието на съответствие между описаните от нас и реалните характеристики на продукта. Пазете сертификата и го предайте на получателя на подаръка. Той изпълнява ролята на своеобразна гаранция.

Бижутата, които предлагаме се доставят красиво опаковани – готови за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се