✪ Сребърен пръстен Кръгчета на топ цена — Laser Boutique

Сребърен пръстен Кръгчета

Код на продукта: СДП421

В наличност


Цена: 51.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен пръстен Кръгчета × 1 бр.

Цена: 51.00лв.
Поръчка с един клик
  • Няколко кръгчета наподобяващи цвете допълнени от бляскави циркони.
  • Размери: Дължина: 1,2см.; Ширина: 1,3см.
  • Размер: 55.
  • Грамаж: 2,29гр.
  • Материал: Silver 925.
  • Цвят сребро: Родирано сребро.
  • Камък: Циркони.
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход.

Ако сте решили да подарите сребърен пръстен на жената до себе си, определено няма да сгрешите, залагайки на нашия изящен модел Кръгчета. Той е нежен и женствен, но в същото време доста ефектен и атрактивен. Това е бижу, подходящо за всякакви поводи и съвместимо с различни стилове. Моделът се предлага в размер 55.

Елегантен дизайн, с който ще се отличите

Невинаги пръстенът показва социалния статус на жената – сгодена, омъжена, свободна. Понякога той е просто красиво бижу, чиято цел е да насочи вниманието към женската ръка. Именно такъв е случаят с пръстена Кръгчета, чийто ефектен и оригинален дизайн го превръща в достойно украшение за всяка стилна жена.

Дизайнът залага на множество кръгове с различен размер и диаметър на отвора в центъра. Някои от кръговете са пищно декорирани с бели циркони, а други са напълно изчистени от декорация. Тази композиция създава формата на цвете, което прави накита още по-женствен и очарователен.

Родирано сребро – начин да се увеличи блясъкът на накитите

Пръстенът, който нарекохме „Кръгчета”, се изработва от висококачествено сребро проба 925. Това е сплавта, приета за стандарт в бижутерията, но която бързо губи блясъка си и потъмнява. Патинирането е естествен процес, възникващ поради окислението на благородния метал. Бижутерите намериха начин да му противодействат, добавяйки слой родий на повърхността на сребърните изделия.

Родираните сребърни накити се отличават с по-ярък и дълготраен блясък. Това се дължи на свойството на родия да защитава сребърната сплав от окисляване. Родият е също благороден метал, който обаче, поради прекомерната си мекота, не може да се използва самостоятелно в бижутерията.

Заслужава си да инвестирате в красив сребърен пръстен, който няма да потъмнее скоро след като започнете да го носите. Изберете това красиво бижу за себе си или за подарък. Цената му е невероятно изгодна, а качеството – превъзходно. Ще го получите в стилна подаръчна опаковка заедно със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се