СРЕБЪРНА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И СИНЬО ОКО — Laser Boutique

СРЕБЪРНА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И СИНЬО ОКО

Код на продукта: silver

В наличност


Цена: 15.00лв.
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Кол-во:
     
Лесна поръчка

СРЕБЪРНА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И СИНЬО ОКО × 1 бр.

Цена: 15.00лв.
Поръчка с един клик

СРЕБЪРНА ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И СИНЬО ОКО

  • Проба: Silver 925
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

Ако се колебаете какъв подарък за новородено да изберете, няма да сгрешите с красива сребърна гривна със синьо око. Това е традиционен амулет, широко разпространен не само у нас, но и в много други култури по света. Назар, както още се нарича окото, е символ на мощна защита срещу лоши очи, болести и нещастия.

Конецът в червено – закрила срещу урочасване

Червеният конец, завързан на ръката, у нас се свързва преди всичко с малките деца. Те са най-уязвими на енергийни вмешателства и следователно се нуждаят от средство, което да ги предпази от подобно негативно въздействие. Какво точно представлява „урочасването”? Това е волно или неволно действие, при което възрастен се намесва в енергийния поток на малкото дете и започва да черпи от неговата енергия.

Днес малко млади майки вярват в урочасването, но то се обяснява от някои безспорни симптоми: раздразнителност, главоболие, неспокоен сън, физическо неразположение. С помощта на амулетна гривна с червен конец и синьо око можете да предотвратите всички възможни въздействия върху енергетиката на детенцето. Окото Назар изпълнява сходна функция, така че двата елемента на амулета се допълват и повишават своята мощ.

Подходяща както за деца, така и за възрастни

Гривната от червен конец със синьо око е страхотен избор за подарък на новородено, но тя също така може да бъде страхотно бижу – амулет за по-големи деца и за възрастен. Ние ви даваме възможност да я поръчате в няколко превъзходни опции като цвят на конеца и като размер. Макар размерът на всяко изделие да е регулируем, амулетът се предлага в няколко големини: за бебе, дете, мъж и жена.

Можете да поръчате сребърната гривна със синьо око и в черен цвят на конеца. Всеки от възможните варианти има в дизайна си малки сребърни детайли (топчета), изработени от висококачествено класическо сребро проба 925. Бижуто ще ви бъде доставено в стилна подаръчна опаковка заедно със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се