Сребърни обеци - Естествен Сапфир — Laser Boutique

Сребърни обеци- Естествен Сапфир

Код на продукта: СО287

В наличност


Цена: 72.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци- Естествен Сапфир × 1 бр.

Цена: 72.00лв.
Поръчка с един клик
 • Камък: Естествен Сапфир
 • Проба:Silver 925
 • Гаранция:Сертификат за качество и произход
 • Други материали:Естествени камъни и благороден метал
 • Размери:
 • Дължина: 0,7 см
  Ширина: 0,5 см
 • Грамаж:1,95гр.
 • Покритие:Родирано сребро
 • Цвят сребро
 • Закопчаване Обици: Щифт

Перфектният подарък за Коледа, Свети Валентин или деня на жената 8-ми март са тези прелестни сребърни обеци Капка с естествен сапфир. Черният цвят на минерала е рядък вариант, превръщайки тази двойка накити в уникално допълнение към визията на стилната жена. Моделът е подходящ както за официални събития, така и за делови срещи в офиса.

Сапфирът – камъкът на мъдростта и благородството

Естественият сапфир е високо ценен скъпоценен камък, принадлежащ към семейството на корунда, втори по твърдост след диамантите. Макар и известен със своите зашеметяващи сини нюанси, сапфирът може да се открие и в други цветове с изключение на червения, който се класифицира като рубин. Черният сапфир е рядка разновидност, което го прави още по-специален за бижутери и купувачи.

Синята разновидност на сапфира е най-търсената, с нюанси, вариращи от наситено кралско синьо до по-светъл нюанс, подобен на метличина. Сапфирите често се подлагат на топлинна обработка, за да се подобри цвета и чистотата им - обичайна практика, приета в индустрията за скъпоценни камъни.

Тези скъпоценни камъни се свързват с качества като мъдрост, лоялност и благородство, което ги прави популярен избор за годежни пръстени и други бижута. Добиван на различни места, включително Шри Ланка, Мианмар и Кашмир, всеки регион може да даде уникални по цвят и качество вариации, допринасяйки за привлекателността на естествените сапфири.

Елегантна комбинация от родирано сребро и черен сапфир

Обеците Капка представляват една изтънчена комбинация от класическо сребро 925 и два черни сапфира с размери 0,8 х 0,6см. Черният цвят на камъка подсилва блясъка на среброто, което в случая е с родиево покритие. Родираното сребро се познава с невъоръжено око – блясъкът му е много по-ярък и дълготраен.

Обеците със сапфир са подходящи за подарък на дами, представителки на зодиите везни, козирог и телец. Удобната щифт закопчалка улеснява поставянето и свалянето им, като същевременно ги държи стабилно на ухото – без риск от разкопчаване и загуба. Ще ги получите в луксозна подаръчна опаковка, готови за подаряване.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се