Сребърни обеци Капка - Естествен аметист — Laser Boutique

Сребърни обеци Капка - Естествен аметист

Код на продукта: СО1688

В наличност


Цена: 73.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци Капка - Естествен аметист × 1 бр.

Цена: 73.00лв.
Поръчка с един клик
 • Камък: Естествен аметист
 • Проба:Silver 925
 • Гаранция:Сертификат за качество и произход
 • Други материали:Естествени камъни и благороден метал
 • Размери:
 • Дължина: 0,8 см
 • Ширина: 0,6 см
 • Грамаж:2,35гр.
 • Покритие:Родирано сребро
 • Цвят сребро
 • Закопчаване Обици: Щифт

Предлагаме ви изящни сребърни обеци, чийто декоративен акцент е капковиден естествен аметист. Моделът Капка е отличен подарък за всяка жена, която цени красивите бижута, особено ако са украсени с естествени скъпоценни камъни. Основата е висококачествено родирано сребро проба 925, в състава на което липсват опасни примеси и алергени.

Защо да изберете обеци с аметист?

Естественият аметист е кварц, известен със своята зашеметяваща красота и историческо значение. Среща се в различни нюанси – от бледо виолетово до наситено лилав цвят. Цветът на скъпоценния камък се дължи на наличието на желязо и други микроелементи в почвата по време на образуването му.

Аметистът е ценен от векове като символ на царственост и трезвост - името му произлиза от гръцката дума „amethystos“, която означава „неопиянен“. Аметистите се срещат в различни региони по света, като най-забележителните залежи са в Бразилия, Замбия и Русия. Въпреки появата на синтетични имитации, естественият аметист си остава по-търсен и високо ценен.

Известен със своите метафизични свойства, аметистът притежава успокояваща енергия, повишава духовното съзнание и насърчава умствената яснота. Той е популярен избор за декорация на бижута и често се използва както в съвременни, така и в традиционни дизайни, което го прави вечен и високо ценен скъпоценен камък.

Аметист, инкрустиран в обеца от родирано сребро

Обеците „Капка” са ново попълнение в ювелирната ни колекция, което се радва на огромен интерес сред купувачите заради използваните естествени скъпоценни камъни. Въпреки наличието на автентични минерали, тези бижута са финансово достъпни за широк кръг потребители, благодарение на използването на сребро вместо злато.

За изработка на конструкцията на обецата е използвано висококачествено родирано сребро проба 925. Родиевото покритие повишава натуралния блясък на благородния метал и го защитава от потъмняване вследствие контакта с кислород в атмосферата. Дизайнът залага на камък със среден размер – 0,8 х 0,6см – дължина/ширина.

Тези обеци са перфектно допълнение към вечерната визия на изисканата жена. Щифт закопчалката осигурява стабилно фиксиране на обеците, предпазвайки ценното бижу от загуба.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се