Сребърен (925) деликатен медальон с рубинен цирконий — Laser Boutique

Сребърен (925) деликатен медальон с рубинен цирконий

Код на продукта: Z1080C_RU

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен (925) деликатен медальон с рубинен цирконий × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик
  • тегло ~ 1,4 g
  • размери - 15мм х 8мм

Ако планирате да изберете сребърните ни обеци Капка с естествен рубин за подарък, можете да ги комбинирате с прелестен медальон в сходен дизайн. Тази нежна висулка е декорирана с рубинен цирконий – синтетичен камък, наподобяващ истински рубин. Обеци и колие – това е най-ефектната ювелирна комбинация, подходяща за специални събития и важни бизнес вечери.

Голям рубинен цирконий в обков от родирано сребро

Медальонът се отличава с много нежен и женствен дизайн. Моделът залага на нежни преплитащи се линии от сребро с централна фигура – цирконий в ярко червен рубинен цвят. Рубинът е скъпоценен камък, известен със своя наситен червен цвят. Той е разновидност на минерала корунд и е един от най-ценните скъпоценни камъни.

Кубичният цирконий, от друга страна, е синтетичен скъпоценен камък, който прилича на диамант заради дисперсионните си свойства. Създаден е в лабораторни условия и често се използва като достъпна алтернатива на диамантите в бижутерията. Приликата с естествения рубин в конкретния случай е поразителна. Само опитното око на специалист може да определи произхода на камъка.

Над рубинено червения камък виждаме няколко малки бели циркони. Те служат като красив преход между сребристия благороден метал и рубинения камък. В това прелестно дамско бижу откриваме множество елементи, които се допълват чудесно, формирайки една много стилна и дори царствена концепция за бижу.

Цена, която можете да си позволите

Разглеждайки визията и характеристиките на този нежен дамски медальон, ще останете силно впечатлени от високата му естетика. В същото време ще бъдете смаяни от ниската му цена, която в никакъв случай не навежда на мисълта за ниско качество. Висулката е изработена от висококачествено сребро 925 с родиево покритие.

Камъкът е с превъзходна форма и прецизно направени срезове, които му позволяват да пречупва светлината по начина, по който го правят диамантите. Цената на това красиво бижу ще разсее всички колебания относно неговото закупуване. Заедно с медальона ще получите сертификат за произход и качество – документ, придружаващ всички изделия от благородни метали.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се