Сребърен медальон бебе с включено гравиране — Laser Boutique

Сребърен медальон бебе с включено гравиране

Код на продукта: 31196

В наличност


Цена: 45.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърен медальон бебе с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърен медальон бебе с включено гравиране 

  • Грамаж: 1.5 гр.
  • Размери височина 27,10мм, ширина 18,10мм
    дебелина 0,50 мм
  • Проба на среброто 925.
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Чакано с трепет, малкото човече е вече тук при вас на белия свят. Умувате какво да подарите на изписването – изберете нашия уникален сребърен медальон бебе. Висулката е достатъчно атрактивна с оригиналния си дизайн, но това, което ще я направи наистина специална, е гравирането. Ние ви предлагаме тази възможност напълно безплатно.

Супер ефектен и атрактивен дизайн

С тази шикозна висулка, ние и ви даваме възможност да създадете едно интересно и ефектно колие. То може да се подари както на бебето, така и на майката, като вторият вариант е по-удачен, защото майката може да се окичи с бижуто още в мига, в който го получи. Дизайнът на медальона е майсторски реализиран с всички детайли на една креативна бебешка фигура.

Фигурата представлява бебе, което държи часовник. Върху часовника, чрез гравиране на стрелки, се отбелязва часът на раждане на малкото човече. В горната част на часовника можем да гравираме дата, месец и година на раждане. В долната част изписваме името с красив шрифт. По този начин медальонът остава скъп спомен, запечатал един изключително важен момент.

Медальонът изпълнява ролята на своеобразен медал, защото създаването на нов живот е акт на героизъм и всяка майка заслужава да ѝ бъде отдадена нужната почит. Изберете тази прекрасна висулка за подарък на своята дъщеря, сестра, приятелка или съпруга. Ние ще превърнем едно стилно бижу в персонализиран подарък, създаден специално за вашия празничен момент.

Купете бързо и лесно, без да мислите за подаръчна опаковка

Покупката на подарък от Laser Boutique е най-разумното възможно решение, особено ако се налага да действате в последния момент. Ние предлагаме висококачествени златни и сребърни бижута, предназначени за конкретен повод, които могат да бъдат персонализирани чрез гравиране, за да станат наистина уникални.

Ако закупите тази сребърна висулка с включено в цената гравиране, ще я получите в изключително кратък срок, така че да можете да я поднесете на изписването, дори ако сте я поръчали в деня на раждане на детенцето. Не е нужно да мислите за подаръчна опаковка, защото ще ви я доставим красиво опакована, готова за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се