Сребърни (925) обеци - кръгове — Laser Boutique

Сребърни (925) обеци - кръгове

Код на продукта: Z1774E

В наличност


Цена: 70.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни (925) обеци - кръгове × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик
Сребърни (925) обеци - кръгове
 
тегло ~ 5,0гр
диаметри - 18мм и 35мм
Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се