Сребърна (925) родиева гривна сингапур — Laser Boutique

Сребърна (925) родиева гривна сингапур

Код на продукта: GDSL27_R

В наличност


Цена: 24.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна (925) родиева гривна сингапур × 1 бр.

Цена: 24.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърна (925) родиева гривна сингапур

18см ~ 0,8гр
19см ~ 0,8гр
диаметър - 1,2мм

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се