✪ Сребърно колие - Сърце на топ цена — Laser Boutique

Сребърно колие - Сърце

Код на продукта: СДК116

В наличност


Цена: 43.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърно колие - Сърце × 1 бр.

Цена: 43.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърно колие - Сърце 

Грамаж: 2,44 гр.
Проба: Silver 925
Камък : Циркони
Цвят сребро: Родирано сребро
Размери: Дължина: 40 + 5 см - 1,7 см - 1,3 см

Гаранция: Сертификат за качество и произход
Дължина на синджир: 45 см

Красиво, нежно, изящно и преди всичко тематично бижу – един първокласен подарък за всяка жена. Сребърно колие Locket Heart е едно от най-стилните бижута в сребърната ни колекция, което ще ви върне към една отминала епоха. Традицията да се носи снимка на любимия човек в заключващо се сърце не е отживелица, а класика. Детайлът подлежи на гравиране.

Нежност, съчетана със сила

Сребърното сърце пленява с непринудената си деликатност и семпъл дизайн, но то притежава неподозирана сила. Тя се състои в здравината на микроскопичния механизъм, посредством който сърцето се отваря и затваря. Вътрешността му е пригодена за поставяне на снимка на любимия човек. По този начин обектът на силната обич ще бъде винаги близо до сърцето на притежателката на бижуто.

Както материалът, така и майсторската изработка, гарантират дългия период на носене на красивото бижу. Колието е изработено от класическо сребро проба 925 – сплав с максимално високо съдържание на благородния метал. При проба 925 съдържанието на чисто сребро в сплавта е цели 92.5%. Останалата част са твърди метали, които са хипоалергенни и безопасни за здравето.

Красива опаковка и възможност за гравиране на подаръка

Красивото сребърно колие Locket Heart ще ви бъде предоставено заедно със сертификат за произход и качество. Този документ трябва да придружава всички ювелирни изделия от благородни метали и това е утвърдена практика при нас. Също така изделието се доставя в стилна хромирана подаръчна кутия, готово за поднасяне.

Решението да закупите подарък за специален повод от нашия магазин е нещо, за което няма да съжалявате. Ние предлагаме първокласни луксозни подаръци на изгодна цена и с опция Бърза доставка. Всеки подаръчен продукт се предоставя на купувача красиво опакован, така че да му бъдат спестени по-нататъшни главоболия.

Въпросното бижу подлежи на гравиране, като гравюрата ще бъде разположена върху декоративния детайл – сърцето. Необходимо е да ни предоставите текст/символи, които искате да гравираме от ваше име. Това може да бъде буква, инициали или цялото име на получателя.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се