✪ СРЕБЪРЕН МЕДАЛЬОН СЪРЦЕ С ВКЛЮЧЕНО ГРАВИРАНЕ на топ цена — Laser Boutique

СРЕБЪРЕН МЕДАЛЬОН СЪРЦЕ С ВКЛЮЧЕНО ГРАВИРАНЕ

Код на продукта: 603029

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

СРЕБЪРЕН МЕДАЛЬОН СЪРЦЕ С ВКЛЮЧЕНО ГРАВИРАНЕ × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърен медальон сърце с включено гравиране. Медальона е с проба на среброто 925 и може да бъде гравиран с текст по Ваш избор. /текста няма ограничения стига да се събира в полето за гравиране/

  • Грамаж: 1.59 гр.
  • Проба на среброто 925.
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Има един куп причини да подарите на любима жена сребърен медальон с форма на сърце. Не е задължително това да бъде дамата на сърцето ви. Тя би могла да бъде сестра, дъщеря, приятелка, колежка. Едва ли има жена, която не би се трогнала от жеста и не би носила с радост това красиво сребърно бижу. В цената му е включено гравиране, с което ви даваме възможност да поднесете изящен персонализиран подарък.

Сърцето – вечният символ на най-силното чувство

Сърцето, изобразявано в най-популярната му форма, си остава най-яркият символ на любовта. Тя е най-чистото и силно чувство, което всяко живо същество е способно да изпитва. Искате да покажете чрез подаръка си своята обич? Медальонът от сребро е изключително прост и лесен начин да го направите.

Сърцевидният медальон е с плътна и гладка структура, като единственият декоративен елемент в плочката, са два отвора, наподобяващи отпечатъци от ръце. Едната ръка е по-малка, което навежда на мисълта, че накитът символизира любовта между майка и нейното дете. Всички вече пораснали деца могат да изберат този изискан ювелирен продукт като чудесен подарък за деня на майката – 8-ми март.

С включено в цената гравиране – покажете лично отношение

Да поднесеш някому някаква вещ не показва непременно специално отношение. Подаръкът става мил жест тогава, когато нещо в него подсказва, че е избран специално за конкретния човек. Това се постига най-лесно чрез гравиране на подаръци - услуга, която нашата компания неслучайно е включила в своята дейност и ежедневна практика.

Персонализираните подаръци са тези, които радват най-силно своите нови притежатели, а не цената, марката или съответствието с модните тенденции. В цената на нежното сребърно сърце медальон е включено гравиране, което ние ще изпълним специално за вас. За целта е необходимо да ни предоставите символите, които искате да изобразим върху медальона в съответното поле.

Нашите сребърни и златни бижута се предоставят на купувача придружени от сертификат за произход и качество. Ще получите сърцето от сребро в красива опаковка – готово за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се