Сребърна гривна с червен конец - краче с розов кристал и включено гравиране — Laser Boutique

Сребърна гривна с червен конец - краче с розов кристал и включено гравиране

Код на продукта: 31760

В наличност


Цена: 35.00лв.
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна гривна с червен конец - краче с розов кристал и включено гравиране × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърна гривна с червен конец - краче с розов кристал и включено гравиране

Проба на среброто 925. Конецът може да се мокри, не се разтяга. 
Камък: Розов Кристал
Проба: Сребро 925
Дължина на елемент: 1,7 см
Ширина: 0.70 см
Сертификат за качество и произход;
Подаръчна опаковка - готово за подарък;
По желание може да се играе, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който трябва да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текст си в представяне на поле.

Можете да изберете гравирана сребърна гривна за бебе като първи подарък за едно същество, което току-що се е появило на белия свят. Червеното конче, завързано на малката бебешка ръчичка, ще го пази от лоши очи, енергийни вмешателства и всякакви опасности. Конецът е декориран с красив сребърен орнамент с форма на детско краче. Върху този детайл можем да гравираме първата буква от името на детенцето.

Червеният конец – задължителен дар от близък човек

Според традицията, установена по нашите географски ширини, веднага щом бебето бъде изписано от родилния дом, е редно на ръката му да бъде завързано червено конче. Старите хора са вярвали, че конецът в червено защитава от урочасване и дарява спокоен сън на малките деца през първите месеци.

Когато е подарен от близък човек, който мисли доброто на малкото същество, конецът се превръща в силен амулет, защитаващ от болести и нещастия. Ние ви предлагаме един по-стилен и модерен вариант – сребърна гривна с червен конец за бебе. Сребърният елемент, който е акцентът в този специален атрибут, подлежи на персонализиране, така че амулетът наистина да бъде личен и уникален.

Можете да поръчате гривничката дори в последния момент, а също и непосредствено след появата на малкото човече. Тя ще ви бъде доставена в минимален срок с красива гравюра върху сребърното краче. Поръчайте амулета в момента, когато вече знаете името на детето и можете да ни предоставите буквата, която да гравираме.

Напълно безопасна връвчица от синтетични влакна

За най-малките винаги искаме само най-доброто, затова ви уверяваме, че конците, от които се изработват гривните ни са напълно безопасни. Те са изработени от нежни, но изключително здрави синтетични влакна – не се късат и не се отпускат при намокряне.

Сребърният елемент в тази красива гривна с червен конец за бебе е изработен от висококачествено класическо сребро проба 925. В сплавта няма вредни примеси като никел и олово. Изделието ще ви бъде предоставено заедно със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се