Златно колие Монета 164

Златно колие Монета 164

Код на продукта: ДК164

В наличност


Цена: 240.00лв.
Възможни варианти:

Добави гравиране:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златно колие Монета 164 × 1 бр.

Цена: 240.00лв.
Поръчка с един клик

Изчистено дамско колие от жълто злато, подходящо за всяка дама.

Може да стане уникален персонален подарък като се гравира име или послание за любим човек.

  • Размери: Дължина синджир: 45см.; Диаметър: 1,3см.;
  • Грамаж: 1,57гр.;
  • Вид метал: Жълто злато.;
  • Проба: 14Kt - 585.;
  • Камък: Без камък.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход

Красивото златно колие Монета е едно прелестно бижу, което можете да поднесете на специална жена по всякакъв повод. Освен висока естетическа стойност, то би могло да има и голяма сантиментална стойност, ако се персонализира. Върху медальона можем да гравираме име, специално послание или друг символ по избор на купувача.

Изчистен дизайн – идеален за стилни дами

Колието имат семпъл и изчистен дизайн. То обаче по никакъв начин не може да остане незабелязано. Диаметърът на плочката е 1.3см – една солидна големина, която ще покрива значителна част от женското деколте. Независимо дали елементът е напълно изчистен или гравиран, самото му присъствие ще показва класата на носещата го жена.

Стилните дами имат мяра в подбора на бижутата. Това дамско колие е редно да се носи самостоятелно, вместо в комбинация с по-дълги и по-къси колиета и синджири. Носен правилно, накитът ще се впише чудесно в стила на всяка дама. Би подхождал на официални тоалети, делови костюми и елегантни ежедневни дрехи.

14-каратово злато – ювелирна класика, която жените обичат

Дамското колие Монета е изработено от класическо 14-каратово злато проба 585. Грамажът на изделието е 1,57гр. при дължина на синджира 45см. Златните бижута си остават класическо решение за специални поводи и за ежедневието. Липсата на скъпоценни камъни и сложни орнаменти, прави конкретното изделие приятно допълнение към облеклото.

Златото е благодатен материал за гравиране. Върху него всякакви изображения стоят много ефектно, като тъмният нюанс на надписа изпъква отлично върху светлия слънчев фон. Нашата готовност да гравираме това красиво бижу е нещо, от което не бива да се отказвате. Гравюрата ще направи подаръка ви персонализиран и ще защити накита от посегателства. Никой не краде бижута с гравирано върху тях името на притежателя.

Според разпоредбите за продажба на благородни метали, изящното златно колие Монета ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество в красива презентационна опаковка – готово за поднасяне. Сертификатът е важен документ, който е желателно да предадете на новия притежател на бижуто.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се