Златно колие с Безкрайност 144 — Laser Boutique

Златно колие Безкрайност 144

Код на продукта: ДК144

В наличност


Цена: 245.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златно колие Безкрайност 144 × 1 бр.

Цена: 245.00лв.
Поръчка с един клик

Златно колие "Безкрайност" - Нежно колие от жълто злато.

Като акцент на колието е изработен красив символ за безкрайност.

  • Размери: Дължина синджир: 45см.; Ширина: 0,6см.; Дължина на елемент: 1,5см.;
  • Грамаж: 1,20гр.;
  • Вид метал: Жълто злато.;
  • Проба: 14Kt - 585.;
  • Камък: Без камък.;
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход

Златно колие Безкрайност е едно стилно дамско бижу, което ще бъде чудесен подарък за всяка елегантна жена. Можете да го подарите по специален повод – Свети Валентин, 8-ми март, годишнина. Ние ще ви го доставим в минимален срок в красива подаръчна опаковка, готово за поднасяне. Покажете, че обичта ви е безкрайна.

Символът на безкрайността – красота и дълбока философия

Символът на безкрайността е широко експлоатиран както математиката, така в изобразителното и в ювелирното изкуство. Това се дължи не само на красотата на самия знак, но и на скритата символика, залегнала в него. Знакът се носи предимно от жени и основно под формата на медальон.

Символът за безкрайност, понякога наричан „lemniscate” в алгебричната геометрия, се използва от стотици години. Въпреки че концепцията за безкрайността е документирана още от древногръцките математици и философи, символът, какъвто го познаваме днес, е използван за първи път от английския свещеник и математик Джон Уолис през 1655 г.

Историците отбелязват, че подобна фигура се появява в раннохристиянската иконография. Древните римляни също са използвали поредица от цифри, обозначаващи „много“, които приличат на цифрата осем. Символът за безкрайност стана много популярна модна тенденция около 2011 г. Днес той има значение извън сферата на математиката и често се адаптира като начин за изразяване на безкрайна любов.

Красиво бижу от 14-каратово злато

Златото никога няма да изгуби своята финансова и естетическа стойност. То е топъл и слънчев благороден метал, който не спира да се използва в ювелирното изкуство. Златните дамски колиета успяват с лекота да допълнят женската красота. Конкретният модел е подходящ за дами на всякаква възраст и с всякакъв стил на обличане.

Красивото златно колие с безкрайност е изработено от висококачествено 14-каратово злато проба 585. Декоративният елемент е масивен и забележим от голямо разстояние, въпреки липсата на камъни и други стилистични орнаменти. Колието ще ви бъде предоставено заедно със сертификат за произход и качество – документ, удостоверяващ автентичността на материала.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се