Дървена рамка за снимка с размер 13х18см и включено гравиране — Laser Boutique

Дървена рамка за снимка с размер 13х18см и включено гравиране

Код на продукта: FW28257

В наличност


Цена: 55.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Дървена рамка за снимка с размер 13х18см и включено гравиране × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Характеристики:

  • За снимка размер 13 см. х 18 см.;
  • Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.

Инструкции за персонализация:

Моля въведете текста в предоставеното поле.

Изборът на дървена рамка за снимка като подарък за нов член на семейството, е изключително оригинален подход. Когато малкото човече е осигурено с грижи и материални средства за отглеждането му, на ход са специалните жестове. Именно това символизира конкретният продукт – специален жест на внимание, който ще бъде запазен като скъп семеен сувенир.

Безплатно персонализиране/гравиране

Основното предимство на фоторамката като подарък за новородено, е възможността за нейното персонализиране. Тази възможност е напълно безплатна при този продукт, което знаем, че почитателите на нашия магазин ще харесат. Рамката се предлага с включено в цената ѝ гравиране. Процедура, която ще добави висока сантиментална стойност към естетическата такава.

По желание на купувача ще изработим стилна гравюра, включваща примерен текст, какъвто е показан на снимката или друг вид послание, текст, символи. Подаръкът ще бъде всъщност не самия предмет, а милият ви жест, изразен с красиво гравирани думи. Не се колебайте да ни предоставите текста за гравиране в специалното поле. Обмислете внимателно какъв ще бъде той, защото думите ви ще останат за бъдните поколения.

Дървото – класически топъл материал

В колекцията ни от фоторамки са представени множество естествени и изкуствени материали. Всички те изглеждат красиво и имат доказана дълготрайност. Малко от тях обаче притежават топлината на естественото дърво. Дървената рамка е най-доброто решение за излагане на бебешка снимка.

Точно това трябва да бъде водещият мотив при избора на материала – съдържанието на снимката, която ще бъде поставена в рамката. Когато става въпрос за красива фотография на едно прелестно малко същество, трябва да изберем фоторамка, която носи в себе си естествена топлина. Ние смятаме, че тя трябва да бъде дървена.

Рамката е предназначена за снимки със стандартен размер 10 х 15см. Това разширява значително кръга от желаещи да я закупят и поднесат на двама млади родители, по случай раждането на тяхното дете. Възползвайте се от ниската цена и високото качество на продукта, както и от напълно безплатната възможност за неговото персонализиране!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се