✪ Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат на топ цена — Laser Boutique

Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат

Код на продукта: WG265

В наличност


Цена: 65.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Цилиндър за съхранение на сватбен сертификат × 1 бр.

Цена: 65.00лв.
Поръчка с един клик

Amore цилиндър за съхранение на сватбен сертификат. Този елегантен цилиндър се отваря от центъра чрез завъртане на единия край. Завършен със сатенена панделка от слонова кост и луксозна подаръчна кутия и етикет. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалните случаи.

Вземайки името си от италианския за любов, Amore съчетава романтиката и елегантността на италианския стил в свежи, съвременни и вечни дизайни с истинска сантиментална стойност.

  • Чудесен подарък за младоженци. /идея за гравиране - дата, място, име, църква, пожелание, от кои се подарява/
  • Размери на продукта:40 h 240 w 40 d mm
  • Размери на опаковка:50 h 260 w 60 d mm

Подготовката на една сватба е важен момент, както за самите младоженци, така и за техните гости. В дните и дори месеците преди специалното събитие, всеки от поканените на тържеството приятели и роднини, се стреми да избере най-оригиналния и полезен подарък за младоженците. На техните родители или кумове препоръчваме да изберат елегантен цилиндър за брачен сертификат.

Начин да се изложи брачното свидетелство на видно място

Цилиндърът има няколко важни предназначения. На първо място, той е красив сувенир, който ще поласкае младото семейство. Основната му задача е да предпази брачното свидетелство от загуба и повреда. Никой не би желал актът му за граждански или църковен брак да изгори в пожар, да се повреди се при наводнение или да бъде изяден от домашния любимец.

Твърдият метален конус защитава хартията както от сериозни катаклизми, така и от въздействието на времето. Знаем как хартията става рехава и чуплива с времето и потъмнява от слънцето. Цилиндърът ще я предпази от всякакви поражения и в същото време ще ви позволи да държите сертификата за брак на видно място.

Тук ви представяме едно прелестно изделие от италианската серия сватбени подаръци Amore. Всеки продукт от тази линия изпъква с нежна и прелестна визия, включително цилиндърът за съхранение на документа за сключен брак. Металната капсула е напълно изчистена от декорации. Семплият и стилен дизайн се допълва единствено от нежна сатенена панделка в цвят Слонова кост.

Поднесете прелестен гравиран подарък

Напълно изчистеният от орнаменти дизайн, ни позволява да персонализираме луксозния цилиндър, така че гравираният текст да стане ясно забележим и да изпълни ролята на декорация. Ще гравираме всеки текст и символ, който купувачът ни предостави. Гравюрата ще бъде направена на място, където ще е най-забележима.

Не се отказвайте от възможността за гравиране на подаръка. Цената на услугата е твърде ниска, за да пропуснете да трогнете до сълзи щастливите младоженци. Не забравяйте, че персонализираните подаръци са тези, които се пазят като скъпи семейни реликви. Изделието ще ви бъде доставено в красива фирмена опаковка на компанията производител.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се