✪ Сватбен нож за сватбени торти и прибор за сервиране на парчета на топ цена — Laser Boutique

Посребрен сватбен нож за торта 34см. с възможност за гравиране

Код на продукта: WG487

В наличност


Цена: 40.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Посребрен сватбен нож за торта 34см. с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Посребрен сватбен нож за торта 34см. с възможност за гравиране

Сватбеният ритуал е изпълнен с поредица от символични моменти – размяна на брачни халки, отпиване на глътка шампанско, разрязване на тортата. За последната част от ритуала все по-често се използва специално закупени ножове. Предлагаме ви луксозен посребрен сватбен нож за торта с възможност за гравиране. Ако сте кумове, близки роднини или организатори на тържеството, обезателно трябва да се възползвате от специалната ни оферта.

Не просто полезен инструмент, а сувенир, който ще се превърне в скъпа семейна реликва

Както чашите, от които младоженците отпиват шампанското, така и ножът, с който те разрязват тортата, се запазват след края на церемонията. Тези сервизни принадлежности рядко се използват в домакинството на младото семейство. По-често биват изложени на видно място, където да бъдат показани на специалните гости на дома.

Ножът, който ви предлагаме, е изключително стилен и специален. Няма да срещнете толкова луксозно изделие в магазините за домашни потреби. Той е изработен специално за сватбени тържества. Дръжката му е посребрена и може да бъде гравирана по желание на купувача. Острието на ножа е леко извито и дълго 34см. С него могат да се разрежат наистина големи сватбени торти.

Възможност за гравиране – услуга, от която не бива да се отказвате

Ако решите да поръчате сватбеният нож за ритуалното разрязване на тортата, обезателно трябва да се възползвате от възможността за неговото гравиране. Не забравяйте, че тортата се реже от двамата младоженци – първата важна задача, която те изпълняват заедно като семейство. Няма как инструментът да не остане мил спомен от деня на венчавката.

Продуктът е с превъзходно качество и чудесен дизайн, но това, което ще го превърне в скъп сувенир, е именно гравираният от нас надпис. По ваши указания можем да изпишем имената на булката и младоженеца, наред с датата на тяхната сватба. Цената на гравирането е твърде символична, за да се откажете от възможността да направите един специален жест към младото семейство.

Не забравяйте да ни предоставите текст за гравиране в полето, предназначено специално за целта.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се