✪ Сватбени кристални чаши с кристали камъни Сваровски за подарък на топ цена — Laser Boutique

СВАТБЕНИ КРИСТАЛНИ ЧАШИ С КАМЪНИ СВАРОВСКИ

Код на продукта: 0015sw

В наличност


Цена: 90.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

СВАТБЕНИ КРИСТАЛНИ ЧАШИ С КАМЪНИ СВАРОВСКИ × 1 бр.

Цена: 90.00лв.
Поръчка с един клик

Кристални чаши в луксозна опаковка със сатенено легло и сертификат за качество. Подходящи за сватбено събитие, или годишнина от сватба. Чашете са украсени с три камъни SWAROVSKI и гравирани линии образуващи сърцето. Високи са 26см, а отвора е с диаметър 4см. Цената е за комплект от два броя.

Подходящи са за сватбени чаши за шампанско.

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Кристалните сватбени чаши Сваровски са един от най-търсените ни продукти. Сред изяществото, което цари при продуктите от сватбената ни категория, този комплект се откроява. Вероятно причината се корени в прелестта на модела. В елегантната форма и царствена декорация. Фините кристалчета, инкрустирани в стъклото, правят продукта луксозен, изискан и много специален.

Защо този елемент на сватбения реквизит трябва да се избере много внимателно?

Когато се организира сватба е необходимо да се помисли за много детайли. Церемонията включва няколко традиционни ритуала, един от които е отпиването на глътка шампанско. С въпросното действие младоженците правят първата си наздравица като семейство. По традиция наздравицата е жест, с който се скрепяват важни съюзи. Бракът е именно такъв съюз.

Изборът на кристалните чаши Сваровски е правилен по няколко причини. Това не са просто красиви съдове за пиене, а символ на създаването на ново семейство. Самото тържество е пропито с утвърдената славянска символика, която подсказва за физическия и духовен съюз, в който влиза двойката.

Традиционното свързване на чашите с панделка символизира силната брачна връзка, която не бива никога да се прекъсва. Кристалите Swarovski притежават свойството да пречупват по специален начин светлината. Релефният и фино гравиран кристал, от който по традиция се изработват тези съдове, сам по себе си не би могъл да разпръсква тържествените искри, както фините кристалчета на популярния бранд.

Нито едно сватбено тържество не може да се проведе, без да са осигурени две кристални чаши за подарък на булката и младоженеца. Те са именно дар, а не продукт, който бъдещото семейство трябва само да закупи. Традицията повелява чашите да се осигурят от кумувете. Ако ви предстои да кумувате на свои приятели, обмислете покупката на точно този продукт.

Каква е ролята на чашата в сватбения ритуал?

Отпиването на глътка шампанско се случва в края на ритуала по подписването, преди младоженците да поставят своя подпис под брачното свидетелство. Ето защо двойката чаши с камъни Сваровски трябва да бъдат приготвени непосредствено преди започване на церемонията. Наздравицата се вдига, докато чашите са все още завързани с панделка. След подписа, могат да се разделят.

След сватбата, младоженците занасят у дома чашите, брачното свидетелство, както и куп специални подаръци. Много брачни двойки решават да запазят сатенената панделка, свързваща кристалните сувенири в знак на силната връзка, която ще ги държи заедно през годините.

Това е една от причините да заложите на сватбени чаши с кристали Сваровски, ако ще кумувате на пищно сватбено тържество. Те с гордост ще бъдат изложени на показ в дома на едно ново семейство и ще бъдат важен декоративен елемент в интериора. Отношението към сватбения комплект трябва да бъде специално, а конкретният кристален сервиз го заслужава напълно.

Имаме удоволствието да ви информираме, че кристалните сватбени чаши с камъни Сваровски подлежат на гравиране. Това е още една съществена част от ритуала. Всяка чаша носи името на единия от двойката – булката или младоженеца. С това „наричане”, сервизът става скъпа семейна реликва. Той не би могъл да се дава назаем за други сватби.

Не забравяйте да ни оставите имена и текст за гравиране в предназначеното за целта поле. Ще изработим гравюрите по изящен начин, съответстващ на красотата на самите изделия.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се