✪ Подаръчен комплект Мистър и Мисис от чаши на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Подаръчен комплект "Мистър" и "Мисис" от чаши

Код на продукта: WG122MM

няма

Цена: 40.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Красив подаръчен комплект "Мистър" и "Мисис" от чаши от китайски порцелан от колекцията "Аморе сватбен ден". С надпис със сребърно фолио и дръжки това прави прекрасен сватбен подарък. В комплект с луксозна фолирана кутия за презентации. Създавайте вечни спомени с уникален и красив подарък, за да отпразнувате най-специалните случаи. Вземайки името си от италианския за любов, Amore съчетава романтиката и елегантността на италианския стил в свежи, съвременни и вечни дизайни с истинска сантиментална стойност.

Размер на опаковката:90 h 255w 130 d mm;

Размер на продукта 90 h 110 w  130 d mm;

Какво да подарите на младоженци, след като нямате представа какво ще им поднесат останалите гости, поканени на тържеството? Ние от Laser Boutique ви предлагаме да заложите на един луксозен подаръчен комплект чаши за чай и кафе с надписи „Мистър” и „Мисис”. Подаръкът ви вероятно ще се окаже този, който младото семейство ще използва ежедневно, оценявайки страхотната ви идея.

Изящна изработка от китайски порцелан и метални елементи

Чашите са част от луксозната серия Amore, отличаваща се с класическа италианска изящност и елегантност. Изработени са от първокласен китайски порцелан, за който е известно, че притежава специално термични свойства. Топлата напитка запазва по-дълго приятната си температура в такъв съд. Порцеланът се отличава и с изключително привлекателна визия, наподобявайки слонова кост.

Всяка чаша има метална дръжка, която перфектно контрастира с бялата порцеланова повърхност. Симбиозата от форма и блясък на материала правят сватбеният сервиз още по-привлекателен и желан от болшинството младоженци. Металните дръжки гарантират безопасно хващане на чашите, когато в тях е налят горещ чай или кафе.

Усещане за принадлежност към семейство

Когато една влюбена двойка стане официално семейство, има период на адаптация, през която всеки от младоженците преминава. Сватбеният комплект ще им помогне да се настроят по-бързо към новия си семеен статус, а именно, че са станали съпруг и съпруга. Надписите Mr и Mrs на английски означават господин и госпожа.

Има вариант подаръкът ви да стане още по-специален, ако поръчате да гравираме фамилията на младоженците върху двете чаши. По този начин след Mr ще бъде изписано името на съпруга, например Иванов, а към надписа Mrs ще бъде гравирано Иванова. Персонализираните подаръци притежава свойството да трогват много повече своите притежатели.

И понеже дяволът е в детайлите, бързаме да уточним, че има няколко дребни детайла, които говорят за луксозния облик на комплекта. Един от тях е сребърното фолио, от което са направени надписите „господин” и „госпожа”. Другият е луксозната презентационна кутия, в която ще бъде опакован вашият сватбен подарък.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се