Сребърна лъжичка с възможност за гравиране на данни - дата на раждане, килограми, час, сантиметри

Сребърна лъжичка с възможност за гравиране на данни - дата на раждане, килограми, час, сантиметри

Код на продукта: L018

В наличност


Цена: 140.00лв.
Възможни варианти:

Добави гравиране:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна лъжичка с възможност за гравиране на данни - дата на раждане, килограми, час, сантиметри × 1 бр.

Цена: 140.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърна лъжичка с възможност за гравиране на данни - дата на раждане, килограми, час, сантиметри 

  • Грамаж: от 16 до 18.5 гр.
  • Проба: Silver 925
  • Размери: Дължина: 13,0см;
  • Ширина: 2,5см
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Един от най-оригиналните подаръци за дете е изящно гравирана сребърна лъжичка. Именно това е нашето предложение в контекста на този превъзходен продукт. Един изискан начин да пожелаете щастие и просперитет на едно мъничко същество. Лъжичката е декорирана с красива рисунка на часовник с кукувичка. Ние ще я персонализираме, като гравираме важни данни на детето: име, дата на раждане/кръщене и т.н.

Защо хората подаряват сребърни лъжички на деца?

Изразът „роден със сребърна лъжичка в устата” обикновено се използва по адрес на хора, родени в богати и привилегировани семейства. Подаряването на такъв прибор на малко дете е по-скоро символичен жест, отколкото практичен акт, а неговата уместност зависи от различни фактори и културни особености.

Подаряването на сребърна лъжица на дете може да се разглежда като символичен акт на внимание при отбелязване на значимо събитие, най-вече кръщене или друго събитие, разглеждано като крайъгълен камък в живота на детето. Подаръкът може да олицетворява надеждите на семейството за проспериращо бъдеще на детето или желанието им да му осигурят силен старт в живота.

В някои култури подаряването на сребърна лъжичка или други ценни предмети на дете е традиция с културно или религиозно значение. Ако лъжичката е скъпа семейна реликва, предаването ѝ на следващото дете в рода може да има сантиментална стойност и да помогне за поддържане на усещането за семейна история и приемственост.

Практично приложение на подаръка

Сребърните лъжички не просто скъп, но безполезен предмет, който събира прах в някоя витрина или шкаф. Познавайки лечебните и антисептични свойства на среброто, все повече майки решават да хранят децата си със прибори от висококачествено сребро. Ако смятате, че лъжичката ще се използва по предназначение, изберете продукт от истинско сребро, а не посребрен.

Гравирането е специална услуга, която превръща стандартните подаръчни продукти в персонализирани подаръци, подбрани точно според повода. Независимо дали купувате лъжичката за погача, кръщене или първи рожден ден, обезателно поискайте от нас да я гравираме. Така приборът ще се превърне в една специална вещ за малкото човече и неговото семейство.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се