Сребърна лъжичка "Ангел" с възможност за гравиране — Laser Boutique

Сребърна лъжичка "Ангел" с възможност за гравиране

Код на продукта: 194007

В наличност


Цена: 135.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна лъжичка "Ангел" с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 135.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърна лъжичка "Ангел" с възможност за гравиране

  • Грамаж: от 14,0 - до 16,0 гр.
  • Проба: Сребро 925
  • Размери: Дължина: 12 см; Ширина: 2,5см
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се играе, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който трябва да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текст си в представяне на поле.

Какво да подарите на новородено? Предлагаме ви да заложите на изящно изработена сребърна лъжичка с декоративен елемент – Ангел. Подаръкът ви ще бъде не просто красив продукт, който също ще влезе в употреба при храненето на детето. Той ще бъде елегантният начин да пожелаете на малкото същество здраве, късмет и финансов просперитет. По желание изделието може да се гравира.

Не просто предмет, а жест, изпълнен със символика

Подарявайки тази прелестна лъжичка от сребро, вие не поднасяте просто красив и луксозен продукт, а правите специален жест на внимание. Жестът ви ще бъде изпълнен с явна и скрита символика. Явна за хората, които познават добре символиката, която се крие зад подаряването на сребърни лъжички.

Традицията да се подаряват лъжички от сребро на новородени датира още от древността. Със сребърни прибори са се хранили единствено коронованите особи и аристокрацията. От там идва и фразата „роден със сребърна лъжица в устата”, която означава – роден в богато, аристократично семейство. В традицията на източноправославния свят този специален прибор също има специално значение.

Първото млечно зъбче на децата се почуква с лъжичка от сребро, с което се вярва, че всички зъби ще бъдат здрави и блестящи като благородния метал. Друг специален символ в този продукт е фигурката на ангелче на върха на дръжката. С избора на точно този продукт, вие осигурявате на едно специално дете ангел, който да бди над него и да го пази.

С възможност за гравиране!

Този продукт се предлага с възможност за гравиране. Гравюрата се изработва по изрично желание на клиента и не е включена в цената на изделието. Препоръчваме ви да се възползвате от тази възможност, защото това е начин да персонализирате подаръка си и да го направите уникален.

Изящната сребърна лъжичка Ангел е изработена от висококачествено сребро проба 925. Това е сплавта, използвана в бижутерията. В състава ѝ влизат 92.5% чисто сребро и само 7.5% други метали. В сплавта не се използват опасни за здравето метали, така че приборът може спокойно да се използва за хранене на детето.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се