Сребърна гривна с плочка и етикет с включено гравиране. — Laser Boutique
Разпродадено

Сребърна гривна с плочка и етикет с включено гравиране.

Код на продукта: R0212B_G

няма

Цена: 45.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Сребърна гривна с плочка и етикет с включено гравиране.

  • Сребърна гривна 925 с етикет
  • тегло: 16-19cm ~ 1,4g
  • размери на сребърната плоча - 30мм х 3мм
  • Размер на етикета - 6mm
  • Теглото на един артикул може да варира от посоченото по-горе +/- 8%
  • По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Предлагаме нежна и деликатна дамска гривна с плочка за гравиране, чиято цена ще се вмести във вашия бюджет. С това красиво бижу ще трогнете до сълзи своята любима или друга дама, близка на сърцето ви. Дизайнът на изделието предполага носене от млади момичета, но той определено ще се впише в стила и на дамите с по-женствен и изискан стил.

Персонализиран подарък и красиво бижу – 2в1

Дамите от всяка възраст обичат бижутата. По какъвто и повод да им поднесете красив накит, те ще останат очаровани, стига материалът и дизайнът на изделието да отговарят на личните им предпочитания. Това стилно ювелирно изделие е изработено от висококачествено сребро Проба 925. На специфичните му характеристики ще обърнем специално внимание малко по-късно.

На първо място е важно да потвърдим, че гривната се предлага от нас с включено в цената гравиране. Такова би могло да се направи както върху плочката, така и на кръглия етикет, който също е сребърен и изпълнява чудесно ролята на декоративен елемент. Уместно е гравюрата върху сребърната плочка да включва името на бъдещата притежателка на подаръка. Върху етикета можем да изпишем нейните инициали или друг символ по ваше желание.

Висококачествено сребърно изделие

На същата цена в някои сайтове ще ви предложат подобна гривна от обикновен метал със сребърно покритие. Ние обаче ви предлагаме класическо сребърно бижу Проба 925. Стърлинговото сребро, както е познато среброто с такава чистота съдържа в състава си 92.5% сребро и много малка част други метали, които да придадат нужната твърдост на крехкия метал.

Елегантната сребърна гривна с плочка за гравиране е с тегло 1,4г. при дължина приблизително 16 – 19см. Размерът на плочката, на която ще изработим гравюрата е 30 х 3мм, докато диаметъра на кръглия етикет е с размер 6мм. Нашите златни и сребърни бижута се доставят придружени от сертификат за произход и качество. Документ, изпълняващ ролята на гаранция в бижутерията.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се