Златна висулка - кръгла плочка 15мм — Laser Boutique

Златна висулка - кръгла плочка 15мм

Код на продукта: 29317

В наличност


Цена: 140.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна висулка - кръгла плочка 15мм × 1 бр.

Цена: 140.00лв.
Поръчка с един клик

Златна висулка - кръгла плочка 15мм

  • Вид метал Жълто злато
  • Проба 14 Kt - 585
  • Размери:
  • Грамаж: 0,68гр.
  • - диаметър: 15 мм
  • Гаранция Сертификат за качество и произход

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква известното поле.

Искате ли да поднесете един наистина специален подарък? Препоръчваме ви да изберете тази изящна златна плочка, върху която ще гравираме буквата на специалната жена. По този начин ще оставите в нея впечатлението, че ѝ поднасяте подарък, изработен специално за нея. Изключително ниската цена на това превъзходно бижу е основателна причина да го поръчате веднага.

Универсално бижу, което може да се носи при всякакъв повод

Медальоните и висулките като цяло са накити с различно предназначение, в зависимост от тяхната големина, дизайн и пищност на декорацията. Ние ви предлагаме едно универсално бижу, което може да се носи ежедневно, но също и на бляскави вечерни събития. Нежната овална плочка с гравирана буква се комбинира отлично както с масивни, така и с по-семпли ювелирни изделия.

Семплата визия на орнамента не бива да ви заблуждава. Плочката ще привлича вниманието към себе си доста по-напористо от някои ярки и пищни колиета. Факт е, че големите и твърде натруфени накити отблъскват погледа, докато по-малките, особено тези с интересна орнаментика възбуждат любопитството на наблюдателя.

Размерът на висулката е максимално скромен: 10мм в диаметър. Това я прави подходяща както за изтънчени дами, така и за млади девойки и дори за деца. Тук определено виждате съвършения подарък, който можете да поднесете по всякакъв повод – раждане на дете, Свети Валентин, Рожден ден или който и да е друг личен или официален празник.

Гравирането – услуга, която превръща предметите в спомени

Трудно е да се изчисли с точност стойността на един предмет, защото това, което го прави ценен са емоциите, залегнали в неговата същност. Много мъже по света в този миг подаряват бижу на любимата жена, но малко от тях са успели да вложат в накита емоционалния заряд, който ще го направи наистина специален.

Ние ви даваме възможност да постигнете желания ефект и да трогнете до сълзи бъдещата притежателка на това красиво и нежно ювелирно изделие. Поръчайте ни да го гравираме, за да го превърнем в уникален персонализиран подарък, който ще напомня за вас. Гравирането е подходящо, независимо дали висулката се купува за възрастен или за дете.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се