Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст — Laser Boutique
Промоция Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст

Код на продукта: 20781

В наличност


Намален от 48.00лв. на 45.00лв.
Спестяваш: 6%
Възможни варианти:

* Размер:
Цвят на конеца :
Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръст 

  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят сребро: жълто злато;
  • Размери: -1,5 см х 0,95 см.;
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;
  • По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Предлагаме ви класическа мъжка гривна със златен кръст от нашата серия амулети с червен конец. Подарете я за здраве, за късмет и преди всичко, за да осигурите закрила на любим човек. Това може да е вашият син, съпруг, брат или друг мъж, на когото силно държите. Ние ще гравираме изящно златния елемент, за да можете да поднесете един личен подарък, „наречен” за конкретния човек.

Традиционен амулет с красив златен елемент

Червеният конец притежава свойството да бъде мощен амулет не само по нашите географски ширини, но и в много други култури по света. Червената нишка се свързва с кръвта, а тя е символ на живота. Поради тази причина в древността на ръцете на воините е завързван такъв тотем, който да поддържа живота и да напомня за кръвта, която тече във вените.

У нас традицията да се носят такива амулети е свързана предимно с малките деца, които са уязвими към „урочасване”. Червен конец против уроки – това винаги е била първата заръка на бабите при раждането на дете. Конецът ги защитава от лоши очи, което днес езотериката си обяснява с нежелано енергийно вмешателство. За да се отрази и вярата в Бога, днес както малките деца, така и възрастните носят амулетни гривни с кръст.

Златен тотем от 14-каратово злато

Струва си да изберете червен конец със злато за мъж, когато искате да поднесете нещо повече от поредния тривиален подарък. Чрез това стилно украшение вие ще осигурите защита срещу лоши енергии и всякакви беди на любимото ви същество. Кръстът ще символизира вярата в Бога, който за християните е единствен водач и спасител.

Трудно е да определим кое е по-ценно в гривната от червен конец със златен кръст – символиката или качеството на самото изделие. Кръстът е изработен от висококачествено 14-каратово злато проба 585. Върху него ние можем да гравираме буква или инициали. Не забравяйте да ни предоставите текст за гравиране в обособеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се