Златна гривна 14К с черен конец и естествен камък хематит Детелинка — Laser Boutique

Златна гривна 14К с черен конец и естествен камък хематит Детелинка

Код на продукта: 1144445

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна 14К с черен конец и естествен камък хематит Детелинка × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик
  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят : жълто злато;
  • Диаметър на елемента: 2.5 мм;
  • Естествен камък: Хематит - Топчета 4mm
  • Регулируема;
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

Предлагаме ви модерна и стилна гривна с черен конец, златни елементи и естествен камък хематит. Това е изключително елегантно бижу с унисекс дизайн, подходящо за мъже и жени. Високото качество на изделието, съчетано с ниска цена, ви задължава да го поръчате за подарък на любим човек или да го купите за себе си.

Осигурете силна защита от негативни въздействия

Гривните с червен конец са класически амулет, който е отдавна познат по нашите географски ширини. Черният модел, който ви предлагаме, също притежава огромен потенциал да осигури мощна защита срещу лоши очи и негативни влияние. Това свойството на накита се дължи на присъствието на естествен хематит в декоративната му структура.

Хематитът е много интересен минерал, притежаващ уникалната способност да променя своята температура. Древните са вярвали, че с това си свойство, камъкът предупреждава за надвиснали опасности. Минералът се среща в природата в няколко цвята: черен, червен и червеникаво-кафяв.

Хематитът е познат от древността като „камъкът на магьосниците”.  Днес все още се вярва, че той притежава силата да защитава своя собственик от магии и негативни енергии. Поради тази причина е широко използван в древен Египет в качеството му на амулет. Цели 70% от състава на минерала е желязо. Твърдостта му по скалата на Моос варира между 5.5 и 6.5.

Златни елементи – контраст, който подсилва дълбочината на черния цвят

Комбинацията между черен конец и черен Хематит е много хармонична, но за да се постигне красив визуален ефект, производителят на гривната е добавил няколко (3 на брой) златни топчета. Златните елементи са красиво изработени и изпъкват с приятния си релеф на черния фон. Комбинацията от черен цвят и злато винаги е била печеливша.

Златните елементи са изработени от първокласно 14-каратово злато проба 585. Тази чудесна гривна амулет е страхотен ежедневен аксесоар, който може да се носи както с елегантно, така и със спортно облекло. Дължината на гривната може да се регулира посредством двата възела на конеца.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се