Умна интерактивна маса за бебе, за игра, 6 в 1 — Laser Boutique
Разпродадено

Умна интерактивна маса за бебе, за игра, 6 в 1

Код на продукта: H928

няма

Цена: 175.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Умна интерактивна маса за бебе, за игра, 6 в 1
Активна маса за игра, за бебе е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всеки повод.

Всяко дете ще бъде щастливо да я притежава и да играе с нея.

Бебешката интерактивна маса е проектирана за деца над 2 години. На тази възраст децата достигат важен етап в развитието си по отношение на когнитивните умения и логическите разсъждения. Tази практична играчка се предлага с редица интерактивни функции, които са предназначени да насърчат ученето чрез игра и да подобрят уменията за наблюдение, мисленето и търпението. Играчката предлага и забавен режим с въпроси и отговори за повишаване на IQ-то на вашето дете.

Интерактивната играчка може да се сглоби и даде на детето в 6 различни варианта. Регулируемата височина прави играчката подходяща за използване в различни позиции. Частите могат да се отделят и да се използват като отделни играчки, а гърбът на капака ще се превърне в маса за рисуване.

Интерактивната маса за игра включва 16 практически игри за обучение на двигателни умения, включително инструменти и форми за играчки, предназначени да подобрят сръчността на пръстите и координацията между очите и ръцете.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се