Бебешка проходилка Гора с часовник и активности — Laser Boutique

Бебешка проходилка Гора с часовник и активности

Код на продукта: L10303

В наличност


Цена: 110.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Бебешка проходилка Гора с часовник и активности × 1 бр.

Цена: 110.00лв.
Поръчка с един клик

Вашето дете прави своите първи крачки?


Красивата, дървена и интерактивена проходилка на Lelin съчетава много функции. Тя е проектирана така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, като се държи за дръжката.

Предният панел на играчката съдържа три дупки за сортиране - триъгълник, квадрат и триъгълник. В комплекта ще намерите и три формички, които децата да сортират и слагат в дупките.
Проходилката разполага с 4 колела с неплъзгащо гумено покритие, което прави проходилката стабилна. Дръжката, която е заоблена и приятна на допир е проектирана специално за малките детски ръчички.
На задната страна на количката има дъно, където формичките ще падат. Там могат също да се возят и транспортират любимите играчки.

На предната страна на проходилката има и 4 зъбни колела. Когато детето завърти едно от тях, останалите три също се движат; лабиринт с фигура на лисица. Децата ще могат да движат лисицата по улея, като това ще подобрява и усъвършенства техните фини моторни умения. На този преден панел децата ще открият и ксилофон, който бързо ще се превърне в любимата им играчка.

От лявата страна децата отново ще открият лабиринт с три животни.
От другата страна на количката има часовник със стрелки.
 

Какви са ползите от Бебешката проходилка, с часовник и активности - Гора


Бебешката проходилка, с часовник и активности - Гора е фантастична играчка за първите раходки на Вашето дете. Тя ще насърчава детето по време на първите му стъпки. Лесна за хващане от малките детски ръчички, с ярки и привлекателни цветове, тази бебешка проходилка ще стимулира креативността и одновните двигателни умения на малчуганите. Вашето мъниче ще може да се наслади на 6 различни, но забавни учебни дейности, които се доставят в комплект с блокчета с различни форми, часовник, лабиринт, огледало, ксилофон и зъбни колела.

Размери на количката: 31.7 x 33.2 x 49.7 см.

Тегло: 3 кг.
Материал: дърво, метал, гума
Декларация за съответствие CE

Играчката е предназначена за деца над 1 година.

Бебешкатa проходилка, с часовник и активности - Гора е идеален подарък. Играчката се предлага в елегантна опаковка и е идеален подарък както за рожден ден на момче, така и за момиче, Коледа или друг повод.

Това е перфектната играчка за малки деца на възраст над 12 месеца.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се