✪ МУЗИКАЛНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА - АРИЕЛо на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

МУЗИКАЛНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА - АРИЕЛ

Код на продукта: Di710

няма

Цена: 55.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

МУЗИКАЛНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА - АРИЕЛ

Съхранявайте тези искрящи неща със стил с тази красива музикална кутия за бижута Малката русалка.

  • Пастелно синя хартиена кутия със златно фолио и заглавие ARIEL
  • Красива илюстрация за четене на Ариел и Флаундер
  • Навийте музикален механизъм - свири "Beautiful Dreamer"
  • Въртяща се плоча Ариел вътре
  • Огледало с овална форма под капака
  • 1 х голямо отделение
  • Сребърна закопчалка във формата на мида
  • Размери на продукта:  85 h 105 w 115 d mm
  • Перфектният подарък за амбициозна принцеса.

Ариел е любим персонаж на милиони малки момиченца по света. Принцесите от приказките винаги притежават специални кутии, в които съхраняват безценни съкровища. Всичко казано до тук ви дава основание да изберете тази превъзходна музикална кутия за подарък на една малка кокетна принцеса. Поръчайте кутията Ариел за своята дъщеря, племенница или внучка.

Стимулирайте фантазията на детето

Децата остават силно впечатление от детските филмчета, което ги кара често да пресъздават любими моменти от тях в реалността – обикновено под формата на игра. Всяко малко момиченце мечтае да има своя тайна кутия за съкровища, от която при отваряне се чува лека приятна мелодия. Мечтите на едно мъничко същество са въплътени в продукта, който разглеждате в момента.

Подарявайки тази музикална кутия на специално дете, вие ще стимулирате неговата фантазия. Малките ни приятели обичат да обитават своя приказен свят, като е желателно той да съдържа необходимия реквизит – в случая това може да бъде очарователен Music Box с илюстрация на русалката Ариел.

Кутията е декорирана с красиви илюстрации в ярки и свежи цветове. Тя ще бъде безценно украшение за стаята на една малка принцеса. В нея могат да се съхраняват всякакви неща, които детенцето намира за ценни. Това включва и детски бижута, с които е позволено на госпожицата да си играе.

Луксозен продукт с отлично качество

Нашата серия музикални кутии с приказни герои се отличава с изящна изработка и високо качество на материалите. Кутията Ариел е изработена от лека дървесина и облицована с луксозна гланцирана хартия отвън и отвътре. От вътрешната страна на капака е монтирано огледало с овална форма и сребриста рамка – точно както истинските кутии за бижута.

Интерес представлява музикалната система, активирана чрез специален механизъм – ключ. При завъртането му започва да звучи класическата песен "Beautiful Dreamer" от едноименното анимационно филмче. Всичко в дизайна на тази музикална кутия има за цел да впечатли и зарадва всички малки момиченца на техния празник.

Кутията е чудесен подарък за Коледа, рожден ден и деня на детето.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се