✪ Евтини детски дървени играчки онлайн ✪ играчка за деца от дърво — Laser Boutique

Детски дървени играчки

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Чифт дървени маракаси/дрънкалки
Чифт дървени маракаси/дрънкалки
45.00лв.
Музикална кутия за бижута - Спящата красавица
Музикална кутия за бижута - Спящата красавица
55.00лв.
Играчка за дърпане Добрият динозавър
Играчка за дърпане Добрият динозавър
19.00лв.
Музикална кутия Малкият принц - зелена
Музикална кутия Малкият принц - зелена
48.00лв.
Детска дървена кухня Малкият готвач
Детска дървена кухня Малкият готвач
180.00лв.
Дървена бебешка проходилка
Дървена бебешка проходилка
110.00лв.
Количка за бебе - зимна
Количка за бебе - зимна
94.00лв.
Дървена двуетажна къща за кукли Фантазия
Дървена двуетажна къща за кукли Фантазия
125.00лв.
Камион с конюшна
Камион с конюшна
47.00лв.
Дървено конче - люлка
Дървено конче - люлка
135.00лв.
Дървено колело без педали
Дървено колело без педали
173.00лв.
Детски съдове за готвене
Детски съдове за готвене
60.00лв.
Детска дървена кухня Алисия
Детска дървена кухня Алисия
240.00лв.
Къща за кукли с асансьор - обзаведена
Къща за кукли с асансьор - обзаведена
312.00лв.
Къща за кукли тип куфарче с аксесоари
Къща за кукли тип куфарче с аксесоари
103.00лв.
Дървена ферма с животни и трактор SIKU, Романо
Дървена ферма с животни и трактор SIKU, Романо
182.00лв.

Колекцията ни от дървени играчки ще зарадва еднакво и децата, и техните родители. Противно на остарялото схващане, че са символ на трудно детство, тяхната популярност на пазара на детски стоки се е увеличила значително. При избора на забавни и развлекателни игри, все повече родители предпочитат естествените материали, страхувайки се от отровните пластмаси и ярките им покрития.

Каква е причината за тяхната възраждаща се популярност?

Дървото е уникален естествен материал, излъчващ енергията на самата природа. От само себе си се разбира, че то е напълно е безопасен и хипоалергенен материал. За производството на играчките се използва дървесина с плътна, хомогенна структура, която не е склонна към напукване. Най-често това е бук, липа, бор, елша и клен.

Освен със своята екологичност, съвременните детски дървени играчки могат да се похвалят и с други предимства, с които превъзхождат пластмасовите си "събратя". Сред тях са:

  • Гладко шлайфаното дърво е много приятно на допир и има лек, ненатрапчив аромат. То е с абсолютно нетоксична структура и не предизвиква алергични реакции у децата;
  • Дървените продукти са много издръжливи. Благодарение на своята дълготрайност, играчките са напълно способни да се превърнат в истинска семейна реликва, без да губят своята привлекателност и могат да радват няколко поколения бебета;
  • Голяма част от забавните изделия за игра са създадени в стила на минимализма, което означава, че допринасят за активното развитие на творческите умения и въображението;
  • Дървените комплекти за игра се почистват много лесно. За добра хигиена са достатъчни просто топла вода и сапун.

Когато купувате дървени детски играчки за любимото си дете, задължително трябва да изхождате от стандартите за безопасност. Дървената повърхност трябва да бъде гладка, без пукнатини и неравности, поради което е удачно да избирате само висококачествени продукти. Родителите, роднините и приятелите на семействата с малки деца ще намерят единствено сертифицирани стоки на утвърдени производители в детския раздел на нашия онлайн магазин.

На какъв принцип следва да се избират?

Когато купувате играчка от масив, основният критерий при избора би трябвало да бъде възрастовата категория. За малчуганите от различните възрастови групи са създадени различни игрови модели, отговарящи на интереса им в момента. Игралните изделия от дървесина, а и игрите изобщо, би следвало да бъдат не само забавно занимание, но и средство за подобряване и развиване когнитивните способности на подрастващите.

За най-малките е важно да изберете небоядисани и нелакирани изделия. Не се подвеждайте по твърде ниската цена, защото някои съмнително евтини дървени играчки биха могли да съдържат опасни за здравето лакови покрития и лепила. Сглобката им също е с ниско качество, което носи риск от разглобяване на дребен детайл, който детето може да погълне.

За дечица на около 1 година бихте могли да изберете играчка с проста форма и дизайн. Кубчетата и пирамидите за подреждане са много добър избор, защото поддържат интереса на мъниците дълго време, развивайки същевременно логическото мислене и концентрацията. Двигателните умения също се подобряват неусетно.

Чудесен начин да запознаете своето хлапе с геометричните фигури са конструкторите от дървен материал. Ще забележите как в началото детенцето се опитва да постави фигурките на неподходящо място, но с времето се научава как да ги реди според формата им, така че фигурката, която то иска да подреди да не пада.

За малчуганите над 2 годишна възраст са подходящи дървени играчки за деца, които развиват двигателните им умения. Дървените кончета за люлеене ще ускорят развитието на центъра за равновесие в мозъка и ще направят походката на детето по-стабилна и уверена. Сръчността на ръцете се подобрява със сглобяващи се фигурки.

Комплектите тип конструктор са предназначени за момчета и момичета над 4 годинки. Дизайнът им и начинът на използване, са насочени към развитие на пространственото въображение. С тяхна помощ детенцето ви ще може да построи красив приказен замък и дори цял приказен град.

С напредването на възрастта децата биват привлечени от по-сложни и многокомпонентни играчки от дърво: железопътни линии, спирографи, геобордове и т.н. Момичетата със сигурност ще останат особено доволни от къщичките ни за любимите им кукли, които ще се превърнат в допълнителен органайзер за кукленските мебели.

Защо безопасността е важна и как да я гарантирате?

За безопасността на дървената играчка от значение е от къде ще решите да закупите подаръка. Нашият магазин за дървени играчки е страхотен избор, защото артикулите ни са внимателно подбрани, така че да отговарят на най-високите изисквания за здравина, качество и безопасност.

В асортимента ни няма да намерите продукти с грапава повърхност и пукнатини, способни да причинят нараняване по време на игра. Дори артикулите, предназначени за най-малките ни потребители отговарят на високите хигиенни изисквания. Бебето ви може спокойно да си чеше венците с кубчетата ни от дървесина. Няма опасност ако след игра постави ръчичката си в устата.

Освен, че ви създаваме изключително удобство, предлагайки разнообразие от дървени играчки онлайн, ние се грижим за безопасността на любимите ви същества по същия начин, по който го правите и вие. В случай че се изкушите от артикулите в някой физически магазин, обезателно се информирайте за вида на багрилата при ярко осветените продукти. Те не бива да съдържат вредни химични вещества. Боите, предназначени за хранителната индустрия, както и тези на акрилна основа са безвредни. Големите производители залагат единствено на тях.

Уникалните ни детски играчки от дърво ще зарадват и момиченцата и момчетата. Къщичките ни за кукли и кухните ще бъдат любимо занимание на малките принцеси. Работилниците, камиончетата и конструктурите, пък ще радват момченцата. За бебетата имаме страхотни проходилки от естествена дървесина и различни животинки за дърпане.

Дървото позволява на малчуганите да бъдат в постоянен контакт с природата, затова не им отнемайте тази привилегия. Продуктите, представени в тази категория са перфектната алтернатива на електронните интерактивни игри, които, макар и изключително интересни, е добре да присъстват по-малко в живота на подрастващите.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се