Сребърни (925) обеци с бели циркони - детелинки — Laser Boutique

Сребърни (925) обеци с бели циркони - детелинки

Код на продукта: Z1720E

В наличност


Цена: 35.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни (925) обеци с бели циркони - детелинки × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърни (925) обеци с бели циркони - детелинки

тегло ~ 1,1гр
размери - 8мм х 8мм

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се