✪ Сребърни обеци Музикална нота на топ цена — Laser Boutique

Сребърни обеци Музикална нота

Код на продукта: Z1759E-1

В наличност


Цена: 35.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци Музикална нота × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Изчистени нежни сребърни обеци Музикална нота.

  • Размери: 10мм х 5мм.
  • Тегло: 0,7гр.
  • Материал: Silver 925.
  • Покритие: Родиево покритие.
  • Закопчалка: С винт.
  • Камък: Без камък.

Всяка дама музикант или поне отявлен меломан, заслужава да получи уникален подарък сребърни обеци Музикална нота. Нотите са не само знаците, с които се изписват музикалните тонове, но също и уникални символи, в чиято визия и форма можем да открием невероятна красота. Предлагаме ви чифт бижута с отлично качество, майсторска изработка и много достъпна цена.

Родираните сребърни обеци – дълготраен блясък и здравина

Среброто е изключително красив благороден метал, който в допълнение притежава специални бактерицидни свойства. От него се изработват великолепни бижута с цена, по-ниска от тази на златните. Сребърните накити обаче имат един съществен недостатък – те потъмняват с времето и се покриват с плътен налеп.

В последните години този проблем на сребърните обеци, гривни, колиета и пръстени беше напълно решен. Това беше постигнато чрез полагането на защитен родиев слой върху готовите ювелирни изделия. Родираното сребро се отличава с по-ярък блясък и по-гладка структура на благородния метал.

Родият, използван като защитен слой, е също благороден, а не обикновен метал. Той принадлежи към семейството на платината, но поради високата му крехкост, не може да се използва самостоятелно в ювелирното изкуство. Родираните бижута стават по-устойчиви на окисление, не патинират и са защитени от надраскване и деформации.

Дизайн, който ще впечатли стилните дами

Има една категория жени, които притежават собствен стил и не обичат баналните модни трендове. Именно те са жените, които ще се влюбят от пръв поглед в изящните сребърни обеци Музикална нота. Дизайнът залага на един недостатъчно експлоатиран символ – нотите, с които изписваме музикалните тонове.

Дамите, занимаващи се професионално с музика, ще бъдат поласкани не само от превъзходните накити, но и от самия избор на тяхната визия и форма. Обеците са изработени от висококачествено сребро проба 925 и имат родиево покритие. Удобното закопчаване с винт прави употребата им предпочитана. Благодарение на компактният им размер, те ще бъдат носени ежедневно.

Изделието ще ви бъде предоставено заедно със задължителния сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се