Сребърни (925) позлатени обеци детелина с циркон — Laser Boutique

Сребърни (925) позлатени обеци детелина с циркон

Код на продукта: Z1725EG_W

В наличност


Цена: 35.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни (925) позлатени обеци детелина с циркон × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърни (925) позлатени обеци детелина с циркон тегло

  • ~ 1,2гр
  • размери - 8мм х 8мм

Една чудесна идея за подарък на дете или младо момиче са тези позлатени сребърни обеци с циркони и форма на детелина. Красотата и пищният им блясък ще озаряват младото личице и ще излъчват стил, загадъчност и елегантност. Магазинът ни ви дава възможност да избирате между висококачествени бижута на ниска цена - подходящ подарък за всеки човек и всеки повод.

Най-ниската цена за чифт накити, които изглеждат като златни

На хората, които разглеждат този прелестен чифт обеци, цената определено ще се стори съмнително ниска. Това е така, защото обеците са изработени от сребро, а не изцяло от злато, както изглежда на пръв поглед. Позлатените сребърни бижута са хитър прийом, който позволява на хората с по-скромен бюджет да подаряват първокласни ювелирни изделия без да се разоряват.

По никакъв начин не бива да възприемате покупката на сребърни обеци с позлата като измама или компромис, напротив. Вие влагате средства в двата най-популярни и предпочитани благородни метала, които опитната ръка на майстор бижутер е претворил в изящни украшения. Уверяваме ви, че качеството на ювелирните ни продукти е максимално високо и това се потвърждава от сертификата, който предоставяме на всеки купувач.

Нежен дизайн – обещание за късмет

Четирилистната детелина е универсален символ на късмета. В много култури по света тя се възприема като личен амулет. Хората носят със себе си различни предмети, изобразяващи детелина, за да им носят късмет и да ги защитават от беди, завист и неуспехи. Бижу с такава форма е най-доброто решение.

Ако искате да привлечете късмета на страната на дете, което обичате безкрайно, то едва ли има по-съвършен начин да го направите. Нежните детелинки са изработени от висококачествено сребро 925, покрито с 14-каратово злато и декорирани пищно с циркони. Закопчаването с винт е надеждно и удобно. Малката получателка на подаръка бързо ще се научи да поставя сама любимите си бижута.

Сребърните обеци Детелинки с позлата ще ви бъдат предоставени заедно със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се