Сребърни (925) обеци цветя — Laser Boutique

Сребърни (925) обеци цветя

Код на продукта: Z1580ER

В наличност


Цена: 35.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни (925) обеци цветя × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърни (925) обеци цветя

  • тегло ~ 1,2гр
  • размери - 9мм х 9мм

Всяко малко момиченце ще бъде щастливо да получи като подарък чифт изящни сребърни обеци с форма на Цветя. Подарете тази прелестна двойка бижута на любимо детенце, за да озарите лицето му и подчертаете естествената му красота. Обеците са изработени от висококачествено сребро и са напълно безопасни за прекрасните малки госпожици.

Дизайн, който ще подчертае красотата на детското личице

Детските обеци се отличават с атрактивен дизайн и пищна декорация. На децата не биха им подхождали класически семпли халки, защото те не се вписват в игривия им и весел характер. Обеците с форма на цветя са модел, който ще озари личицето на малката ви принцеса и ще подсили блясъка на очите, независимо дали цветът им е светъл или тъмен.

Макар в дизайна им да липсват цветни декорации като камъни или емайл, тези детски обеци са изключително атрактивни и способни моментално да грабнат вниманието. Това се дължи на богатата орнаментика, съставена от множество листоподобни детайли. Венчелистчетата на красивото цвете са пресъздадени с точност и прецизност.

Блясъкът на среброто и красивите орнаменти превръщат тази двойка накити за уши в красиво украшение, което привлича вниманието към детското лице. Големината на всяка обеца е 9х9мм – нито твърде големи, нито прекалено малки, за да не се забелязват. Моделът е подходящ за момичета на възраст над 5 години.

Висококачествено сребро 925 и сертификат

Ако планирате да подарите сребърни обеци на дете, трябва много внимателно да изберете мястото за тяхното закупуване. Ако нямате възможност да посетите на място лицензиран ювелирен магазин, то интернет ви дава достъп до прекрасни бижута. В глобалната мрежа обаче и рискът да бъдете измамени с фалшификат е по-голям.

Нашият магазин е идеалното място за покупка на детски подарък, включително на висококачествени бижута за деца. Всяко изделие се предлага в комплект със сертификат за произход и качество – документ, който е задължителен за всички търговци на изделия от благородни метали. Ще получите обечките Цветя в стилна подаръчна опаковка, готови за подаряване.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се