✪ Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане със сребърно покритие и кутийки за зъбче и косичка на топ цена — Laser Boutique

Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане със сребърно покритие и кутийки за зъбче и косичка

Код на продукта: 8839S

В наличност


Цена: 85.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Цилиндър за съхранение на сертификат от раждане със сребърно покритие и кутийки за зъбче и косичка × 1 бр.

Цена: 85.00лв.
Поръчка с един клик
  • Комплект цилиндър за съхранение на акт за раждане и кутийки за първо зъбче и косичка.
  • Цилиндърът и кутийките се предоставят в копринено облицована презентационна кутия.
  • Размери на цилиндъра: височина 4 см., дължина 23 см., дълбочина 4 см. Украсен е с гравирани елементи и надпис "birth certificate".
  • Чудесен подарък за новородено/ идея за гравиране - дата, име, пожелание, място /;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран. Може да се гравира както самият цилиндър, така и кутийките.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Раждането на дете е безспорно най-паметното събитие в живота на всеки човек. Новият живот във формата на крехко и изключително миловидно създание, ни изпълва с огромно желание да го отрупаме с подаръци. Какво да подарите на новородено, така че подаръкът ви да бъде наистина много специален? Нашият уникален комплект от цилиндър за съхранение на сертификат от раждане със сребърно покритие и кутийки за зъбче и косичка е едно супер разумно решение.

Символиката – най-голямото достойнство на подаръка

Подаръците се делят на няколко групи – практични, символични и избрани просто за „отбиване на номера”. Едва ли е нужно да изтъкваме, че най-голяма стойност и тежест имат тези, които носят в себе си едно мило и изключително специално послание. На изписването на бебето вероятно всеки ще занесе практични (и също необходими) неща, но вие може да сте тези, които ще поднесат дар, който ще се превърне в семейна реликва.

В последните години властва тенденцията сертификатът за раждане, както и кръщелното свидетелство да се съхраняват на видно място в дома на щастливото семейство. Именно за тази цел са създадени цилиндрите. Цилиндърът от нашия подаръчен комплект е истинско произведение на изкуството. Изработен от висококачествен метал с красиво сребърно покритие.

Цилиндърът е декориран с деликатни украсителни орнаменти. Не липсва и надпис, който посочва неговото предназначение. Надписът е на английски – „Birth Certificate”, така че да е ясно кой документ следва да бъде съхраняван в него. Актът за раждане се съхранява навит във формата на свитък – маниер, останал от древността, придаващ допълнителна стойност на документите.

Двете не по-малко изящни кутийки, придружаващи цилиндъра, са предназначени за съхранение на кичурчето коса, отрязано ритуално по време на кръщавката и на първото паднало млечно зъбче. Тези реликви, така или иначе се пазят много внимателно от майките, но кутийките със сребърно покритие им дават възможност да го направят по един доста по-изискан и елегантен начин.

Традицията повелява такъв комплект да бъде поставен на видно място и да се предаде на семейството на детето, когато порасне и само създаде свое семейство.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се