✪ Коледна рамка за снимка с размер 10х15см на топ цена — Laser Boutique

Коледна рамка за снимка с размер 10х15см

Код на продукта: XM5490

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Коледна рамка за снимка с размер 10х15см × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

Коледна рамка за снимка с размер 10х15см

„Baby’s first Christmas” гласи надписът върху тематичната коледна рамка за снимка. Той подсказва недвусмислено, че рамката би била идеалният подарък за семейство, което през годината се е сдобило със своята първа рожба. Подаръкът ви със сигурност ще бъде поставен на видно място. И може би ще остане там не само по време на коледните празници, а през цялата година.

Луксозен продукт, носещ в себе си коледния дух

Рамката за бебешка снимка се различава от всички останали продукти с луксозния си дизайн. В духа на рождество, приспособлението е изработено в ярко червен цвят, върху който чудесно контрастират множество бели точици, наподобяващи снежинки. В горната част, точно над снимката има декоративен елемент – мече.

Рамките за снимки са чудесен подарък за родени през годината дечица и техните семейства. Коледните празници са един превъзходен повод да поднесете на едно щастливо семейство такъв красив и наистина луксозен сувенир. Това е времето, в което семействата се събират да празнуват заедно и по традиция си разменят подаръци. Нека вашият се отличи и спечели сърцата на новите си притежатели.

Подходящ за снимки със стандартен размер 10 х 15см

Предлагаме ви луксозна коледна рамка за снимки с размер 10 х 15см. Това е стандартната големина на фотографиите, които се отпечатват в повечето фото ателиета. В случай че принадлежите към близкия роднински и приятелски кръг на семейството, бихте могли да поднесете сувенира заедно с поставена в него фотография на бебето, която лично сте направили.

Красивата коледна рамка е също прекрасна идея за подарък на баба и дядо. Поднесете на родителите си снимка на внучето, поставена в много стилен и тематичен дисплей. Бабите и дядовците, особено онези, които по-рядко виждат своите внучета, обожават такива подаръци. Благодарение на вашия мил жест, те ще могат да виждат любимото си ангелче ежедневно и с гордост ще го показват на всичките си съседи и приятели.

Рамката се доставя прилежно опакована в бяла картонена кутия.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се