✪ Зашеметяваща касичка за бебешки ботуш със сребърно покритие на топ цена — Laser Boutique

Зашеметяваща касичка за бебешки ботуш със сребърно покритие

Код на продукта: CG360

В наличност


Цена: 50.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Зашеметяваща касичка за бебешки ботуш със сребърно покритие × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик

Зашеметяваща касичка за бебешки ботуш със сребърно покритие. В комплект със сменяеми сини или розови връзки и луксозна подаръчна кутия, това е идеалният подарък за новородено бебе или кръщене.

Още с първото вдишване има толкова много етапи, които трябва да запомните. Тази гама от сувенири е предназначена да съхранявате всеки един от тях за поколения напред.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Децата са онези, за които не пестим средства за подаръци. За тях винаги искаме най-доброто, а те определено го заслужават. Изящната композиция от посребрени кутийки за зъбче и косичка е идеалният подарък за дете. Представен под формата на влакче, този продукт ще радва детенцето, но също ще бъде и красива декорация на домашния интериор.

Защо са нужни такива кутийки?

Кутийките за зъбки и косички станаха традиционен бебешки подарък за много поводи в последните години. Традицията първото паднало млечно зъбче да се пази за спомен, съществува както у нас, така и в много други страни по света. Кичурче коса – майките са изключително сантиментални към тази частица от техните рожби.

Някои родители запазват част от бебешката косичка при първото подстригване на детето, докато други, запазват кичурчето, отрязано по време на светото кръщение. Кръщавките включват различни ритуали, сред които е и така нареченото „остригване”. Кутийките са идеалното място за съхранение на подобни реликви.

Оформени като забавна играчка

Влакчетата са сред любимите играчки на децата, особено на момченцата. Продуктът, който ви предлагаме тук, е чудесна симбиоза между забавна играчка и скъп сувенир. В неговите вагончета родителите ще поставят зъбчето и кичурчето коса и ще ги пазят на специално място. Запазено в такъв красив сувенир, ценното съдържание може да бъде изложено на показ и представено на всеки посетител.

Кутийките са изработени от метал със сребърно покритие. Среброто е благороден метал, който значително повишава естетическата и сантиментална стойност на изделието. Изяществото на този продукт е безспорно, като голям принос има не само забавният дизайн, но и качествената изработка.

И понеже гравирането е съществена част от дейността на нашата компания, ние можем да направим подаръка ви още по-ценен и желан. По ваше желание ще гравираме мило послание или името на детенцето, както и всеки друг текст, който ни предоставите. Продуктът ще пристигне при вас красиво опакован и готов за подаряване.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се